MHP, mahalle muhtarlarını ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Teşkilatı iftar programında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

MHP, mahalle muhtarlarını ağırladı
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili adayı İdris Aydın, 15 Temmuz sonrasında MHP’nin millet tarafından daha iyi anlaşıldığını ifade ederek, “Bugün MHP’ye oy vermemek için kimsenin bir gerekçesi kalmamıştır” dedi.

30 yıldır ticaretin, 20 yıldır ise siyasetin içerisinde bulunduğunu ve Bayburt’un sorunlarını iyi bildiğini belirten Aydın, “Bayburt ölçeğinde ise asıl sorun Bayburt’un Ankara’yla iletişimi. Bu görevi iyi yaparak bugün tartıştığımız tüm sorunlara çözüm üretmek adına adayım. Bunu huzurlarınızda taahüt ediyorum” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Teşkilatı iftar programında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Programa MHP İl Başkanı Bekir Kasap, MHP Milletvekili adayı İdiris Aydın, MHP eski MYK Üyesi Prof. Dr. Şeref Oruç, mahalle muhtarları, parti yöneticiler ve basın mensupları katıldı.



“MHP ve Bilge lideri hükümetinin yanında olarak ülkeye sahip çıkmıştır”

MHP Bayburt Milletvekili Adayı İdris Aydın, 15 Temmuz sonrası AK Parti ile aynı yöne baktıklarını ve aynı şeyleri gördüklerini ifade ederek, “300+1 çoğunluğunu sağlamak için MHP adayını buradan gönderdiğiniz taktirde orada olacak ve hizmet edecektir” dedi.

Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum sıkıntılı. 15 Temmuz ve sonrasında Türkiye’nin üzerine göz dikenler, Türkiye’nin en pahalı parsel olduğunu bilen içte ve dıştaki ihanet şebekeleri yine kesinlikle bu memleketi diz çöktürmek için harekete geçmişlerdir. Bu süreçte mensubiyetinden onur duyduğum MHP ve onun Bilge Lideri hükümetinin ve devletinin yanında olarak, bu gidişata dur diyerek bu ülkeye sahip çıkmıştır. Daha öncesinde bizlere oy vermemeyi düşünen insanlar 15 Temmuz ve sonrasında hem liderimizi, hem partimizi daha iyi anlamışlardır, daha iyi tahlil etmişlerdir. Bugün MHP’ye oy vermemek için kimsenin bir gerekçesi kalmamıştır.”

“Bizim en büyük sıkıntımız Bayburt’un Ankara’yla iletişimi”

“Bayburt ölçeğinde malumunuz ben harita mühendisiyim. Yaklaşık 30 yıldır ticaretin, 20 yıldır ise siyasetin içerisindeyim. Bayburt’un sorunlarını iyi bilen bir kardeşinizim. Bizim en büyük sıkıntımız Bayburt’un Ankara’yla iletişimi. Biz Bayburt’umuzu gerektiği kadar Ankara’ya taşıyabilseydik, bugün tartıştığımız sorunların en az yüzde 50’sini çözebilirdik. Ben burada huzurlarınızda onu taahhüt ediyorum. Çükü biz buna mecburuz. Bu ruhsatı bize verdiğimiz taktirde, bize güvendiğimniz taktirde Bayburt adına hizmet edeceğime huzurlarınızda söz veriyorum. Bugün gelinen noktada aynı yöne bakıyoruz, Adalaet ve Kalkınma Partisi’ne gönül veren kardeşlerimizle aynı şeyleri görüyoruz. 300+1’i sağlamak için MHP adayını buradan gönderdiğiniz taktirde orada olacak ve hizmet edecektir. Hepinizi en içten duygularla selamlıyor, afiyet olsun, Allah kabul etsin, diyorum. Seçimlerin Müslüman Türk alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”



Kasap: “Seçilen milletvekili Cumhur İttifakı’nın milletvekili”

Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap ise, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde önceliklerinin Cumhurbaşkanlığını ilk turda kazanmak olduğunu ve aksi taktirde sıkıntılar olacağını beliterek, “Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetecek. İmzalanan mütabakatta bunlar yer alıyor. MHP bu iktidarın ortağı. Onun için milletvekili seçerken seçilecek vekil Cumhur İttifakı’nın vekili olacak” dedi.

Kasap, Bayburt’un milletvekilliğini bire düşmesini eleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı milletvekilliği genel seçimlerinde sahaya çıktık. MHP ve AK Parti birlikteliğiyle Cumhur İttifakı oluştu. Bu ittifak 15 Temmuz’dan sonra oluşan Yenikapı ruhuyla gelişti. Cuhmur İttifakı bu ülkenin bekası için sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir araya gelerek oluşturdukları bir seçim sistemi. Ve Cumhur İttifakı’nda da MHP ile AK Parti beraber sçime girecekler. Bizim birinci önceliğimiz Cumhurbaşkanımızın seçmek, ikincisi milletvekilidir. Çünkü eğer Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçemezsek sıkıntı olur. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmek için ilk turda seçmemiz lazım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yanı sıra milletvekili seçeceğiz. Sağolsunlar Bayburt’umuzda vekil sayısını ikiden bire düşürüdüler. Bir milletvekilliği için yarıştayız. Bu seçilen milletvekili Cumhur İttifakı’nın milletvekili olacak. Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetecek. İmzalanan mütabakatta bunlar yer alıyor. MHP bu iktidarın ortağı. Onun için milletvekili seçerken seçilecek vekil Cumhur İttifakı’nın vekili olacak. Biz milletvekilliği yarışında tanınan, Bayburt’un taşını toprağını bilen, kapasiteli, kariyerli, ‘bu işi daha iyi yapacağım, Bayburt’u Ankara’ya taşıyacağım’ diye yola çıkan İdris Aydın beyefendi ile yarışa girdik. Desteklerinizi Bayburt için bekliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Burdan bakınca orda 1 adet muhtar var diğerleri aile şirketi siz bir dönem daha bekleyin vatan millet için akp den vekil göndereceğim inşAllah. ..

Avatar
Ozan 6 yıl önce

Gecin beyler bitti bu iş!!!!

Avatar
Vız... 6 yıl önce

Sıra sıra esnafı Akıllısı ve safı İşte bu mahallenin bir tane muhtarı var.Bir de kızı var ki o O daha beter muhtar Kadın erkek genç yaşlı kızlar delikanlılar ve sevimli çocuklar bizim dizi başlıyor.

Avatar
Ali 6 yıl önce

İnşAllahh secilirsin bayburtllar akıllı olsada yyaşananalardan ders alsada on verse yoluun açık olsun