MHP Lideri Bahçeli, Cumartesi günü Bayburt’ta

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli teşekkür ziyareti için Bayburt’a geliyor.

MHP Lideri Bahçeli, Cumartesi günü Bayburt’ta
Bayburt Postası - MHP lideri Bahçeli 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazandığı büyükşehir ve il belediyeleri için düzenlediği teşekkür ziyaretleri kapsamında 14 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de Bayburt’ta olacak. Bahçeli, Cumhuriyet Caddesi’nde Bayburtlulara hitap edecek.

Bayburt temasları kapsamında ilk olarak Bayburt Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Bahçeli, Cumhuriyet Caddesi’ndeki teşekkür konuşmasının ardından Erzincan’a hareket edecek.

Başkan Pekmezci’den Davet

Bahçeli’yi Bayburt’ta ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Sayın Genel Başkanımızın Bayburt’umuzu onurlandıracak olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Tüm vatandaşlarımızı 14 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de Cumhuriyet Caddesi’ndeki programımıza davet ediyorum“ dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 5 yıl önce

Yüzünü şeytan görsün. Gene atar,tutar yalanları sıralar. Söylediklerine Zerre kadar inanmıyorum. Çünkü dün eleştirdiğini bugün savunuyor.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Ne anlatacak ki. Sadece Cumhurbaşkanını met edip duracak. Eski söylediklerini kulakları ve beyni duyarsa ne olacak. O dediklerim eskide kaldı mı diyecek. Söz ağızdan çıktımı geri dönüşü yok. Tarihin belleğinde yerini alıp her methinden sonra o söyledikleri gözünün önüne konuyor. Kişi Ya söylediklerinin arkasında durmalı yada baştan susup oturmalı.

Avatar
Almanyadan 5 yıl önce

Hoş gelişin ola devlet baba

Avatar
mustafa ALP 5 yıl önce

Kişi sevdiğiyle beraberdir. seviyoruz sizleri

Avatar
ahmet 5 yıl önce

Hoş geldi sefalar getirdi devletimizin teminatı büyük devlet adamı sayın devlet bey bizde katılıp değerli görüşlerinden istifade edelim