MHP İl Başkanı Kasap'tan seçim değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Halkımızın bize layık gördüğü bu görevin omuzlarımızdaki yükü daha da arttırdığının farkındayız. Bu görevi en güzel şekilde yapacağımızdan tüm halkımız emin olsun" ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Kasap'tan seçim değerlendirmesi
Bayburt Postası - Kasap, Bayburt halkının belediye başkanlığa kendi adayları Hükmü Pekmezci'yi layık gördüğünü, bunun için tüm Bayburt halkına teşekkür ettiğini söyledi. 

Seçim sonuçlarının başta Türkiye olmak üzere Bayburt'a hayırlı ve uğurlu olmasını temennisinde bulunan Kasap, "Bayburt'ta güzel ve huzur içerisinde bir seçim süreci yaşadık" dedi.

Kasap, Bayburt Belediye Başkanlığını MHP adayı Hükmü Pekmezci'nin kazanmasına tüm Bayburtlularla birlikte sevindiklerini ifade ederek, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu saatten sonra Bayburt'a, Bayburt halkına neler yapabiliriz onun çabasında olacağız. Bayburt bir bütün. Hiçbir parti yada partili gözetmeksizin biz Bayburt'u Bayburt olarak seviyoruz." diye konuştu.

Bayburt'un kalkınması ve ilin en büyük problemi olan göçün önlenebilmesi için Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ile birlikte çalışmalar yapacaklarına vurgu yapan Bekir Kasap, konuşmasında şunları kaydetti:

"Bayburt'u kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda layık olduğu yere getirebilmek için Bayburt'taki ve Bayburt dışındaki tüm vatandaşlarımızla birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak halkımızın gösterdiği bu teveccühe layık olabilmek için daha çok çalışacağız. Halkımızın bize layık gördüğü bu görevin omuzlarımızdaki yükü daha da arttırdığının farkındayız. Bu görevi en güzel şekilde yapacağımızdan tüm halkımız emin olsun. Biz bu seçimlere Cumhur İttifakı olarak girdik. 24 Haziran seçimlerinde milletvekilliğini AK Parti kazandı, o da bizimdi. Bugün belediyeyi de Milliyetçi Hareket Partisi kazandı. Her ikisi de bizim ve Cumhur İttifakı'nın esaslarına uygun olarak biz Bayburt'ta çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Faruk 5 yıl önce

Ak Parti kurulduğundan beri oyunu Ak Partiye veren bir AKP'li olarak bu seçimde oyumu MHP'ye verdim. İnşaAllah bizi pişman etmezsiniz.Tek isteğimiz Bayburt'un köy görünümünden kurtulup her haliyle yaşanabilir bir kent haline gelmesi.

Avatar
kurtoğlu 5 yıl önce

sayın kasap 15 sene sonradan takip ediyor siyaseti mhp ye zarar verdi ne çıkarı ne menfaati vardı da 15 senemize mal oldu normalde orda oturmaması lazım hükmü başkan sana helal olsun sana karşı gelenler bugün yanında ne kadar haklıymışsın anlasın zavallılar

Avatar
Vedat şentürk 5 yıl önce

Sayın başkanım en kalbi duygularımla tebrikeder biz gurbet ellerde yaşayanları yeniden silaya dönmesini saglarsasınız minnettar kalırız saygılarımla

Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce

YA ARKADAŞLAR SEDDAR SAKA HALA YÖNETİMDE VALLAHİ BİLLAHİ BİZE HER ŞEY MÜBAH YÖNETİM NEYİ BEKLİYOR

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Akp parti adayının peşinde gezenler seçim sonucundan sonra arabalarına MHP bayrağı asmış.. gülermisin ağlarmısın

Avatar
hasan delıbalta 5 yıl önce

Kurtoğlu zavallısı sen on beş senedir nereye oy verdin MHP sade Bayburt belediyesini almadı Aydıntepe gökçedere yide aldı birde 4 il genelmeclıs üyesi aldi kasap tarıh yazdı onun içın zoruna gitti sen git yine merel e oy ver zavallı