MHP İl Başkanı Bekir Kasap'tan kamuoyuna bilgilendirme

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, kamuoyunda MHP adayı çekildi tarzında söylemlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

MHP İl Başkanı Bekir Kasap'tan kamuoyuna bilgilendirme
Bayburt Postası -  31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlere MHP'nin adayı ile gireceğini söyleyen Kasap, "Cumhur İttifakı kapsamında adayların çekileceği iller var ama Bayburt'ta böyle bir şey söz konusu değil" dedi. 

MHP İl Başkanı Bekir, seçim çalışmalarını başlattıklarından bu yana bazı çevrelerce çeşitli dedikodular yayıldığını, vatandaşların bu dedikodulara kulak asmamaları gerektiğini belirtti. Bekir Kasap'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye genelinde bilindiği gibi Cumhur İttifakı ile seçime girdiğimiz bir çok il var. Cumhur İttifakı ruhuna da herhangi bir leke gelmesin diye şuana kadar gayet iyi bir çalışma yürüttük. Ama üzücü olan kamuoyunda adayımızla ilgili uydurma ifadeler hiç bitmiyor. Şu günlerde MHP adayı çekilecek diye bir söylenti var ve bu konuyla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Cumhur İttifakı kapsamında adayların çekileceği iller var ama Bayburt'ta böyle bir şey söz konusu değil. Bu iller genelde Cumhur İttifakı'nın birlikte hareket etmesi halinde diğer oluşumlardan seçimi alacağı iller. Bayburt'ta ise her iki partinin adayları ayrı ayrı seçimlere girecek. Biz MHP olarak sayın Belediye Başkan adayımız Hükmü Pekmezci ile çalışmalarımızı sürdüryoruz. Çok da keyifli ve verimli bir seçim çalışması yapmaktayız. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerin Bayburt'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet biricik 5 yıl önce

sn pekmezci,yıllar önce sn binali beyle kadim arkadaşlığı olmuştur,dolayısyla,bayburt kazanacak.!!!,herkese saygılar.ankara

Avatar
metin 5 yıl önce

Bu söylemler 8 kişiyi saf dışı bırakıp bir anda aday olan MHP adayını da saf dışı bırakarak rahat bir seçim kazanmak umuyor ama nafile millet kararını vermiş 31 mart akşamı görüşmek dileğiyle hayırlı bir seçim olur inşAllah

Avatar
sakaoğlu 5 yıl önce

umuyorum ki bayburt yakışanı secip üzerine düşen görevi yapacaktır. pekmezci bilgi birikimiy le bayburluyu temsilen en liyakatlısı dır.Allah yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
Yusuf 5 yıl önce

Hükmü Beyin adaylıktan çekilmesi çok insanın gönlünü ve ümidini kıracaktır. Zaten Bayburt'ta ya MHP ya Ak Parti'nin kazanacağı kesin. Aday çekme işlemi, Kars, Iğdır vb. illerde söz konusu. Uzun yıllar sonra Bayburtlular ilk defa bir seçimde heyecanlanmışken kırmayın bu heyecanı ve ümidi.

Misafir Avatar
ibrahim 5 yıl önce @Yusuf

zaten anketler sn hükmü bey diyor,hayırlısı Allahtan.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Sayın Başkan Beka dan söz etmemiş. Şu beka işini tam açıklasa da ona göre davransak.

Avatar
Danişment'li 5 yıl önce

Bayburt'u yıllarca çantada keklik bildiler, Sayın Cumhurbaşkanımızın Bayburt ile ilgili hassasiyetlerini bile bile hiç bir hizmet getirmediler, Sayın Cumhurbaşkanımıza da ihanet ettiler, çalışanı da yerinden ettiler, doğunun en ücra köşesine bile giden hizmetler bizi teğet geçti. Ama Allah'ın izni ile bu seçimde adayımız Sayın Hükmü Pekmezci Başkanımız ve Sayın İl Başkanımız Bekir Kasap Başkanımızın verimli, disiplinli ve koordineli çalışmaları sayesinde Bayburt'umuz hizmet noktasında şahlanacak.