MHP, Gökçedere’de başkan adayını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı Gökçedere Belde teşkilatını açtı.

MHP, Gökçedere’de başkan adayını açıkladı

 Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı Gökçedere Belde teşkilatını açtı.


Teşkilat açılışında bir konuşma yapan MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Gökçedere Belediye Başkanı adayını da açıkladı. Kasap, adaylarının Yavuz Bakır olduğunu duyurdu. Kasap ayrıca Demirözü İl Genel Meclisi 1. Sıra adaylığı için ise Ahmet Nebil Aydın’ın şimdiden belirlendiğini ve MHP’de seçim çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Her iki adaya da seçim çalışmalarında başarılar dileyen Kasap, 2018 yılı yerel seçimleri için teşkilat olarak Bayburt’ta başarıya imza atacaklarını belirtti.

Kuran-ı Kerim okunup, dualar edilen MHP Gökçedere Teşkilatı açılışına MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Şeref Oruç, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın ve partililer katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa ali 6 yıl önce

Aloş bunlar nerde yaşıyor? olup bitenleri bunlar bilmiyor galiba..

Avatar
Serkan 6 yıl önce

Yerel seçimler 2018 değil 2019'da yapılacak. Yazık, MHP kimlere kaldı?

Avatar
ALİ 6 yıl önce

Mhp'yi Akp'nin uydusu haline getirenler başta olduktan sonra ne yapılsa boş ve gereksiz. Çünkü insanlarda heyacan kalmadı. Baştakiler lokomotif olmayı bırakıp birilerinin değirmenine su taşıyan vagon oldular. Keşke bu sözler söylenmeseydi ortam gerilmeseydi. Ama Ülkücü hareketi yavru muhalefet konumundan çıkarıp iktidara taşıyacak gaye ve hedef yoksa ve hala balgat işgal altında ise bundan sonrada bunlardan bir şey beklemek hayal olur. Onun için yeni bir kan ve heyecana ihtiyaç vardır.

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Ne diye şube açıyorlar ki? Zaten seçimde AKP nin küçük ortağı, Genel Başkan da razı ve her şeyini destekliyor. Kısaca ya var yada yok olacak. Çünkü bu sistemi kendi hazırladı ve bombanın pimini çekerek elinde tutuyor.