MHP'den 'Çanakkale Zaferi' açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Tarihin akışını değiştiren Eceabat, Conkbayır, Seddülbahir, Anafartalar ve bir çok yerde çelik ve barutun inanç ve azmin karşısında diz çöküşünün kanıtıdır Çanakkale" dedi.

MHP'den 'Çanakkale Zaferi' açıklaması
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Tarihin akışını değiştiren Eceabat, Conkbayır, Seddülbahir, Anafartalar ve bir çok yerde çelik ve barutun inanç ve azmin karşısında diz çöküşünün kanıtıdır Çanakkale" dedi. 

Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla bir yazılı açıklama yayınlayan MHP İl Başkanı Bekir Kasap, Çanakkale Zaferi'nin Türk Milleti için önemine vurgu yaptı. Kasap'ın çözüm süreci üzerinden iktidara da eleştirilerde bulunduğu açıklması şöyle:
1915-1916 yılları arasında Gelibolu yarım adasında yapılan dünyada eşi ve benzeri görülmemiş deniz ve kara muharebeleridir. Metrekareye 6000 merminin düştüğü tarihin akışını değiştiren Eceabat, Conkbayır, Seddülbahir, Anafartalar ve bir çok yerde çelik ve barutun inanç ve azmin karşısında diz çöküşün kanıtıdır Çanakkale. Bu savaşlar büyük lider Atatürk’ün,Türk askerinin gücünün yedi düvele karşı tekrardan doğuşu ve Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet baki kalacağının müjdecisi olmuştur. Çanakkale’de feda edilen bir nesil Türk istiklalinin ve Cumhuriyetinin temel harcıdır. 

Çanakkale savaşında verilen mücadele Türklüğü küçümseyen, Türk Milliyetçiliği gurur ve şuuruna sahip insanların onuruna ve kutsal bildikleri vatanına göz diken, Türk Milletinin gücünü imtihan etmeye kalkışan bu günkü ihanet odaklarını nasıl bir sonucun beklediğini görmeleri ve ders almaları gereken tarihi bir dönemeçtir Çanakkale.

Bilinmelidir ki şanlı tarihimizde görülen cesaret dolu mücadelenin aynısı Türkiye Cumhuriyeti'nin birliği ve dirliği milletimizin bağımsızlığı söz konusu olduğunda bir kez daha tekrarlanacağına inancımız tamdır.

Aradan 101 yıl geçmiş olmasına rağmen batı ve emparyal güçler hesaplarından hiç bir zaman vaz geçmemişler, sadece strateji ve metotlarını değiştirmişlerdir. Yeni stratejileri ise içten vurmak ve devletin dahilinde bulunan iktidar güçlerini kendi emelleri ve hesapları için kullanmaktır.

Bugün baktığımızda kendi ordusunu terör örgütü yapan, askerlerini yargılayan, halkını etnik kimliklere ayıran, ay yıldızlı bayrağın yanına paçavralar açtıran, açılım zırvası ile terör örgütlerine ön veren, yüce dinimizi siyasi çıkarları için kullanan, Oslo’da ve Dolmabahçe’de teröristlerle pazarlık yapanlar. İşte memleket bu halde iken sırtında milletin onuru zaman ve mekanın tükendiği yerde yine bu devletin her şeyi ve teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin inançlı vefakar kadroları buna dur demeyi bilecek, bir Çanakkale Destanı daha yazacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti'ni tek devlet, tek bayrak ve tek dil olarak yaşatacaktır. Bunun içinde Çanakkale ruhu ile mücadele verecektir. Çünkü biz önce vatanım ve milletim sonra partim diyoruz.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, tüm Çanakkale şehitleri, bu güne kadar bu vatan için şehit düşen asker ve polislerimizi, Ankara’daki patlamada şehit olan kardeşlerimizi ve Bayburtlu kızımız Sümeyra Çakmak'ı da rahmet ve şükran ile anıyorum. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.."

Anahtar Kelimeler:
MHPBekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir 8 yıl önce

başkanlıkla alakalı da yap bi açıklama akpye desteklerinizi anlatın. hata açıklamaları akp il başkanıyla ortak yapın

Avatar
ali 8 yıl önce

kadir köpeklik etme sen kimin itisin

Avatar
Haydar 8 yıl önce

Bir parti seçimlere girmeden oy kaybetmek istiyorsa il başkanın adı ve soyadı yeterlidir.Korkusun dan il başkanlığına aday olamadı desteklediği aday seçim kaybetti.Adamlık koltuk için görev kabul etmemektir. Seviyelerinin ne kadar düşük ve ezik olduğu alttaki Alinin yorumuyla belli oluyor.O yorum il başkanın kendisine ait