MHP'de yeni dönem

MHP Genel Merkezi'nin Bayburt teşkilatını kapatmasının ardından görevlendirdiği Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, görevine başladı.

MHP'de yeni dönem
Bayburt Postası - MHP Genel Merkezi'nin Bayburt teşkilatını kapatmasının ardından görevlendirdiği Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, görevine başladı. Kasap, bir yazılı açıklama ile düşüncelerini paylaştı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin emriyle göreve geldiğini belirten Kasap, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ettiği açıklamasında, "Dünün yanlışlarına bakılmaksızın, kimin yaptıklarını sorgulamaksızın, bugün iktidarıyla muhalefet ile birlik ve beraberlik içinde bu girdaptan kurtulma günüdür" dedi.

Kasap, şu açıklamayı yaptı: 

"Milliyetçi Hareket partimizin yeniden yapılanma süreci içinde teşkilatın Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın emri ile görev almış bulunmaktayız. Yeni görev alan yönetici arkadaşlarımızla birlikte önce ülke menfaatlerini, sonra parti menfaatlerini ön planda tutacağımızdan geçmişte ve gelecekte görev yapan hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmeden onlarla birlikte bu kutlu yolda yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Ülkemizin içinde bulunduğu durum yalnız bizleri değil, bütün Türk milletini derinden yaralamakta ve büyük endişeye sevk etmektedir. Bölgesel bir güç olan Türkiye Cumhuriyeti ciddi anlamda yalnızlaşmış, kendi iç sorunlarıyla uğraşmakta değer kaybetmiş, milletimizin gözlerindeki, yüreklerindeki umut ışıkları yavaş yavaş sönmeye başlamıştır. Dünün yanlışlarına bakılmaksızın, kimin yaptıklarını sorgulamaksızın, bugün iktidarıyla muhalefet ile birlik ve beraberlik içinde bu girdaptan kurtulma günüdür. Bizler önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben diyen bir hareketin ve liderinin Bayburt’taki temsilcileri olarak bu minval üzerine hareket edeceğiz.

Ülkemizin düzlüğe çıkmasının tek ama tek adresi Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camiadır. Kendi içyapımızda bizler güçlü olmazsak, bizler sağduyu sahibi olmazsak, sadece partimize değil ülkemizdeki bütün yaşayanlara ihanet etmiş oluruz. Hiç kimse unutmasın ki bizler bir geminin içindeyiz, bu geminin adıda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Bu gemi batınca en lüks kamaradaki de boğulacak, en alt kademedeki tayfası da boğulacaktır. Önemli olan bu gemiye yol aldırarak, buz dağlarına çarptırmadan, fırtınalara kaptırmadan limana sağ salim ulaştırmaktır.


Bu çaba sarf etmekle, bu millete güvenmekle olacaktır. Bizler asilliğine inandığımız Türk Milletine sonuna kadar güveniyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Devletimize, Milletimize ve Partimize bir halel getirmesin. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi selamlıyor. Hepinize saygılarımı sunuyorum"

Anahtar Kelimeler:
MHPBekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmoglu 8 yıl önce

Suat doğan in bu tabloda olmaması olaylardan uzak olması onun adamligina yakısmistir. Helal olsun...