Meral Akşener, Bayburt'ta

İçişleri eski Bakanı, MHP eski Milletvekili ve MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener Bayburt'a geldi.

Meral Akşener, Bayburt'ta
Bayburt Postası - İçişleri eski Bakanı, MHP eski Milletvekili ve MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener Bayburt'a geldi. Aydıntepe yol ayrımında karşılanan Akşener, araçtan inerek vatandaşlarla tek tek görüştü. Kadınların da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada bir vatandaşın 'Sayın Başbakanım hoşgeldiniz' ifadesine Akşener, 'İşte bu iyiydi' diye cevap verdi. Bir diğer vatandaş ise, Akşener'e 'Hayme Ana Bayburt'a hoşgeldin' diye seslendi. Akşener, Bayburt'ta olmaktan Bayburtlularla buluşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.



Akşener'in uzun araç konvoyları eşliğinde ilk durağı Aydıntepe Belediyesi oldu. Belediye önünde Başkan Haşim Şentürk ve Aydıntepe MHP İlçe teşkilatınca karşılanan Akşener, daha sonra başkanlık makamına geçti. Akşener, burada yaptığı açıklamada, "Bu makamlar kolay kazanılmıyor. Bir ülkücüyü halka hizmet etmede böylesine güzel makamlarda görmekten büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu. Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Akşener'i Aydıntepe'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ettiği açıklamasının ardından kendisine çini işlemeli vazo hediye etti.

Akşener'i, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Bayburt eski İl Başkanı ve MHP Üst Kurul Delegesi Süleyman Burç'un yanı sıra MHP Bayburt eski Milletvekilleri Şaban Kardeş ve Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 20'ye yakın milletvekili takip ediyor.

Aydıntepe'de esnaf ve parti ziyareti gerçekleştirecek olan Akşener, saat 15.00'te Şair Zihni Kültür Merkezi'nde partililerle buluşup kongre süreci hakkında bilgi verecek. Bayburt merkezde vatandaşlarla şehir turu atacak olan Akşener, saat 18.00'de Bayburt'tan ayrılacak. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.