Kurucu üyeler ve merkez ilçe başkanı belli oldu

13 Aralık 2019’da kurulan Gelecek Partisi Bayburt il yönetimi ile merkez ilçe başkanı belli oldu.

Kurucu üyeler ve merkez ilçe başkanı belli oldu
Bayburt Postası - Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yeni bir umudu olan partimizin kurucu üyeleriyle birlikte Bayburt'u projelerle kalkındırmak ve geliştirmek için geliyoruz. Ülkemizin bu zor günleri atlatacağı ve gelecek günlerin daha huzurlu olacağını inancımız tamdır. Yerel anlamda şehrimizin faydasına olacak uygulanabilir önerilerimiz olacak" dedi. 

Güler, partisinin kurucu yönetim kurulu üyelerini açıkladı. İşte o isimler:

Ali Sayıner, Avni Pekmezci, Cafer Canlar, Erkan Karakulaklı, Fırat Narinoğlu, Gökhan Yücel, İbrahim Tutar, Mehmet Cebe, Murat Sever, Murat Söylemez, Müslüm Kurt, Nail Kaymak, Özden Katılmış, Siyami Kabak, Süleyman Okumuş, Süleyman Polat, Tevhit Köse, Vedat Hanecioğlu, Vedat Topyay, Vuslat Çınar, Yaşar Topsakal, Zakir Hacıarifoğlu, Zeynep Aydın, Zihni Koman. 

Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tekin

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Hüseyin Tekin getirildi. Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, "Hüseyin Tekin kardeşimiz şehrimizin ekonomik ve sosyal problemlerini bilen ve hep Bayburt'umuzda yaşamış esnaf kardeşimizdir. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Partimize ve Bayburt'umuza hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.