Kobal’dan havalimanı teşekkürü

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Başbakan Binali Yıldırım'ın Salyazı Havaalanı’nın yapımına gelecek yıl başlanacak olması müjdesine çok sevindiklerini söyledi.

Kobal’dan havalimanı teşekkürü
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Başbakan Binali Yıldırım'ın Salyazı Havaalanı’nın yapımına gelecek yıl başlanacak olması müjdesine çok sevindiklerini söyledi.

Başbakan Yıldırım'ın, "Bayburt ve Gümüşhane'nin ortak havalimanı olacak Salyazı Havalimanı'nın inşasına önümüzdeki yıl başlıyoruz" diyerek bölge için çok önemli bir müjde verdiğini hatırlatan Kobal, "AK Parti hükümetlerinde şehrimizde birçok alanda önemli projelere imza atıldı. Son olarak yeni hastane binamızın yapımına başlanıyor. Demirözü Yolu üzerindeki Ekmeleddin Baberti Kampüsümüz hızla yükseliyor. Yeni açılan fakültelerimiz ve yükseokullarımız ile üniversitemiz 15 bin öğrenci hedefine emin adımlarla yürüyor. Bayburt’ta 50 yıl önce gündeme gelen ve sonrasında üzeri kapatılan Salyazı Havalimanı AK Parti hükümetleri zamanında gündeme geldi. Sayın Başbakanımız toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada havalimanının temelinin önümüzdeki yıl atılacağını beliterek bizleri çokça sevindirmiştir. Ben Bayburt halkı adına başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Bayburt’umuzun yiğit evladı Maliye Bakanımız Naci Ağbal’a, bakanlarımıza, milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu’na, valimize, belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.



"Bayburt, AK Parti’nin her zaman yanında"

Bayburt halkının her zaman olduğu gibi Başbakan Binali Yıldırım’ın mitinginde de tarihi bir kalabalığa imza attığını belirten ve Bayburtlulara teşekkür eden Kobal, “Bayburt’umuz bölgesinin evladı olan Başbakanımız Binali Yıldırım’ı hak ettiği gibi bağrına basmıştır. AK Parti’ye her zaman güçlü destek veren Bayburt’umuz tarihi bir kalabalıkla Başbakanımızı ağırlamıştır. Ben tüm hemşehrilerime cani gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Bayburt gereğini yapar"

Bayburt’un AK Parti’yi hep rekor seviyesideki oy oranları ile zirveye taşıdığını, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye üçüncüsü olarak bağlılığını bir kez daha belli ettiğini hatırlatan Kobal, anayasa değişikliği ve başkanlık sisteminde de ‘Bayburt’umuz gereğini yapar, yeni bir Türkiye rekoruna imza atar” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Başkanlık acaba Bayburt a ne fayda verecek yada ne zarar verecek bilen var mı? Amerikada başkanlık var ama bizde de aynısı olursa eyalet, delegeler yada hakimler adalet nasıl olacak?

Avatar
seko69 7 yıl önce

Sayın Başkan Bayburt AK partinin yanında lakin AK Parti/Ak Partililer Bayburt'un yanında değil.,. bu şehri İstanbul ile yarıştırıyorsunuz. doğalgaz, elektrik, su, SGK, vergilerde indirim istiyoruz. göçü önlemek için bundan daha iyi öneri olamaz.. ama ne yazık ki Bayburtu idare eden AK Partililer bu sorunları görmezden geliyorlar.. Biz AK Partiye destek verirken Ak İdareciler Bayburtluyu zerre düşünmüyor, çıkarlarını savunmuyor... Yeni hastene yapılacak deniliyor ama hasta sevkine önlem alınmıyor, yeni cihazlar getirtilmiyor. bu şehrin ekonomisi Erzurum ve Trabzon'a akıyor.. ailen bunlara önlem alınmalı.. son zamanlardaki olaylardan dolayı Ak Partiye sonuna kadar destek verelim lakin Bayburt'ta AK Parti hükümdarlığına son verelim. AK PARTİ BAYBURT TEŞKİLATI VE AK BELEDİYESİ BAYBURTA BÜYÜK ZARARLAR VERMEKTEDİR..

Avatar
Dursun 7 yıl önce

Şu demiryolu işinden hiç ses yok. Acep unutuldu mu yoksa iptal mi edildi. Bu husus affedilecek gibi değil. Lütfen bu konuyu unutmayalım.

Avatar
bayburtli 7 yıl önce

Yapılacak havaalanı hiçbir işe yaramayacak. Erzurum havaalanı bir buçuk saat kaldı ki tünel biitince 1 saate düşecek. salyazı da 45 dak. günde bir sefer ya olur ya olmaz. biletleri haliyle pahalı olacak zaten. kimse kullanmayacak boşa masraf

Avatar
Bayburdi 7 yıl önce

Havalimanı haberi gerçekten Bayburt için bulunmaz nimet, Allah'a şükürler olsun. Yalnız sayın Ahmet Davutoğlu'nun Bayburt'ta verdiği hızlı tren sözünü de iktidara sıkça hatırlatmak gerekir. Halkımız bu konuda da mutlak bir beklenti içindedir. Bu yatırımlardan sonra iş Bayburt'a gelen yatırımcıya sahip çımakta kalıyor.

Avatar
acem 7 yıl önce

diğer illere havaalanı yapılıyorsa devlet bayburt ve gümüşhaneye yapmak zorunda bu bir lutuf değil.devletin görevidir.asıl sorun verimli olacakmı uçak biletleri ucuz olacakmı haftada kaç sefer olacak.demiryolu içinde teşekkür edin,önlenemeyen göç için,hastanelerde uzman dr eksikliği içinde sanki bayburt un tek sorunu havaalanı