Kobal: “Partimizin emrindeyiz”

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı görevinden ayrılan Hakan Kobal, gazetemizi ziyaret etti.

Kobal: “Partimizin emrindeyiz”
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığı görevinden ayrılan Hakan Kobal, gazetemizi ziyaret etti. 

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı görev süresi boyunca partinin aldığı başarıların ortada olduğunu ifade eden Kobal, Bayburt’un AK Parti’ye kurulduğu günden itibaren büyük destekler veren iller arasında yer aldığını, bu sürecin kendi görev yaptığı dönemde zirve yaptığını söyledi. Kobal, “Çıta büyük, bundan sonra da bize düşen görev bu çıtayı daha da yukarılara çıkarmak. Önümüzdeki süreçte partimiz kimi il başkanı olarak görevlendirirse onun koluna girip AK Davayı gönüllere işlemeye devam  edeceğiz. Partimizin emrindeyiz” dedi.

AK Parti’nin 2019 yılı için hedeflerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Kobal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Türkiye için hedefleri çok büyük. Bize düşen görev onu yalnız bırakmamak. Biz de 2019 seçimlerine en iyi bir şekilde hazırlanacağız. Halkımızla her zaman iç içe olacağız. Ziyaretlerimizi sürdürüp onlarla el ele güçlü Türkiye’yi güçlü Bayburt’u oluşturmak için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

“Başarının mimarı teşkilat ve halk”

Bayburt’ta alınan başarının mimarının parti teşkilatı ve Bayburt halkı olduğunu da sözlerine ekleyen Kobal, “Halkımıza ve teşkilat mensuplarımızın tamamına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra aynı azim ve inançla AK Partimizin yanında olacaklarına inanacım tam. Hep birlikte davamıza hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiHakan Kobal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.