Kobal'dan veda açıklaması

Bayburt AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal görevinden ayrıldığını duyurdu.

Kobal'dan veda açıklaması
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal görevinden ayrıldığını duyurdu. Kobal, yaptığı açıklamada "Yaklaşık 4 yıldır onurla sürdürdüğüm Bayburt İl Başkanlığı görevimden, önümüzdeki dönemde bayrağı yeni bir arkadaşımıza devretmek üzere bugün itibariyle ayrılıyorum" ifadelerini kullandı. 

Kobal'ın açıklaması şöyle:

"TEŞEKKÜRLER BAYBURT"

"İlk öncelikle hemşerilerime AK Partimize vermiş olduğu destekten dolayı minnettarım. Başarılarımızın mimarı halkımıza bugüne kadar yapmış olduğum hizmetlerden dolayı onur ve gurur duyuyorum. Yaklaşık 4 yıldır onurla sürdürdüğüm Bayburt İl Başkanlığı görevimden, önümüzdeki dönemde bayrağı yeni bir arkadaşımıza devretmek üzere bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu emaneti tarafıma tevdi eden ve şahsıma bu onuru yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız/Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Başbakanımız Binali  Yıldırım'a; bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmayan Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş'a, Bölge Koordinatörlerimize, İl Koordinatörlerimize ve birlikte yol yürümekten onur duyduğum teşkilatıma, sayın Maliye Bakanım Naci Ağbal'a, sayın Milletvekilim Şahap Kavcıoğlu'na ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Bizim millet sevdamız var, ümmet sevdamız var, bayrak sevdamız var, Hak yolunda davamız var. Kongrelerimizin yeni bir heyecana ve dirilişe vesile olması temennisiyle, Durmak yok, yola devam. Allah'a emanet olun."

Anahtar Kelimeler:
Hakan Kobal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 69 7 yıl önce

4 yıldır cep ettiği makamindan ifTifa etmismis senin kirani odeyemedigini kardeşinin iflasta olduğunu o makama yusuf elciye kumpas kurarak geldiğini yanında gezdirdigi sahtekarları herkezin bildiğini ayrıca basariliymismis ulan bağımsız aday ol 100 tane oy alırsan saat kulesi aniracagim bayburt halkı reisi seviyor essegide ilbaskani yapsın yine aynı rekoru kirar

Avatar
Bayburt bayburt olalı böyle zulüm görmedi ! 7 yıl önce

Tiyatro izliyoruz. Hak yoluymuş da, hizmetmiş de , bayrak devri imiş de falan filan. Komedi. Cepleri doldu,ihaleler alindi. siradaki gelsin. Gülůyorum sadece.

Avatar
Tufan 7 yıl önce

Mayıs ayı içerisinde Bayburt'ta idim. Şu an görevden alınan şahsiyet ve ekibi çok yaşa padişahım diyordu. Kendi ekibinden bile şu an şamar yediğini görüyorum. Bu insanlar İl başkanı iken neden ortaya çıkmadılar. Herkes menfaat peşinde olunca güzel vilayetimize bu tür şahsiyetlerce sıkıntı cektirilmesi normal oluyor. Bizim evvela ŞAHSİYETLİ-OMURGALI kişilere ihtiyacımız var BAYBURT'ta. İl başkanı görevden alındığına göre bütün yönetiminin de istifası alınması gerekirdi. Bu şahsiyet tek başına değildi o görevde iken. Hepsini temizlemek lazım. Metal aşınması değil , metal çürümesi mevcut.

Avatar
Danişmentli 7 yıl önce

Aynı aileden yüz kişiyi işe sok ondan sonra Onur'la de. İsabetli karar olmuş bir kişi bile seni sevmiyordu

Avatar
Gurbetçi 7 yıl önce

Dört yıldır bu Bayburtta hiç bir hizmet yapmadığını benim gibi herkez biliyo yolun açık olsun hizmetkar kardeşim....

Avatar
halil ibrahim BALABAN 7 yıl önce

TARİH 2009 YEREL SEÇİMLERE TAKRİBEN BİR HAFTA GİBİ BİR SÜREÇ VAR. BEN EVİMİN BİNASINDAN AŞAĞI SYN. CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞANIN 9 METRELİK PORTRESİNİ ASMIŞTIM. ( OZAMAN SYN. ERDOĞAN BAŞBAKANIMIZ İDİ..) SİTEDE BAKKAL DÜKKANI OLAN HİKMET ÖZTÜRK ÜN DÜKKANIIN ÖNÜNDE HAKAN KOBAL TARAFINDAN YOLUM KESİLEREK, BANA HİTABEN , İBO O EVDEN ASTIĞIN BAYRAĞI AŞAĞI İNDİR ,DİYEREK BANA BASKI YAPTI. BENDE KENDİSİNE NEDEN DİYE SORDUĞUMDA , BANA BÜYÜK DAYISI VEFAT ETTİĞİNDEN DOLAYI SİTE YÖNETİİCİSİ OLDUĞUNU VE İDRİS AYDINA ÇALIŞACAĞINI BAŞBAKANIN RESMİNİ İDRİS AYDIN GÖRÜR İSE BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNDA SİTEYE HİZMET ETMEYECEĞİNİ ANLATTI. BENDE KENDİSİNE, TAPASI TUTAN VARSA GİTSİN O BAYRAĞI İNDİRSİN DİYEREK KOBALINNAN TA O GÜNDEN BELLİ ZIT OLDUM. KENDİSİNİ DÜŞMANIM KADAR SEVMEM. BAŞTAN BELLİ BU ADAMIN AK. PARTİ İL BAŞKANI OLMASINA KARŞI İDİM. SYN. ERDOĞANIN PORTRESİNDEN RAHATSIZ OLAN BİR ZİHNİYETİ , AK.PARTİ İL BAŞKANI OLMA ENTRİKALARINIDA ASLINDA ÇOK İYİ BİLİYORUZ.ÇOK GECİKMIŞ BİR KARAR.KOBALIN GÖ.ALINMAS

Misafir Avatar
sinan 7 yıl önce @halil ibrahim BALABAN

sayın balaban boyle bırsey vardı nıye hakan beyın gorevde oldugu sure ıcınde yazmadın delıkanllık baskanlık istıfa ettıgı zamanmı aklına geldı ayıptır ayıp

Beğenmedim! (5)
Avatar
Seyfi 7 yıl önce

Başkan ne suç işlediğini Bayburt gruba rağmen ,bakana rağmen Reis seni alaşağı etti,zulümle abad olanın sonunda berbad olur etrafa ben 2019 da milletvekili adayıyım alğısı yaparak size olan etkiyi azaltmaya çalışıyorsunuz ama nafile bir kere ok yaydan çıktı geçmiş olsun.

Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Cumhurbaşkanımız sinyali vermişti. metal yorgunluktan kastı yolsuzluklar adam kayırma yalakalık yapanların işini başarı ile yapmalar,fetöden sabıkalı kişilere referans olmalar, bunlar teşkilatı yıprattı.siyaseten temiz olanlar partiyi ileri taşıyabilir. yoksa Cumhurbaşkanımız %80 zaten alıyor bu millet bunu biliyor..kimse ben vazgeçilmezim demesin.

Misafir Avatar
Baa 7 yıl önce @Ulubatlı

İyi diyorsunuz da yalakalık yaptıran, yalakalığa prim verdiren,yalakaları yükselten sayın cumhurbaşkanı değil mi? Bunu anlamak için herhangi bir programında kürsüye çağrılırken veya kürsüden ayrılırken sunucunun cumhurbaşkanına dizdiği methiyeler yeterli değil mi? Herkes yoruluyor. Metal bile yoruluyor ama cumhurbaşkanı yorulmuyor. Bu bayrak yarışında herkes elindeki bayrağı birine devrediyor ama cumhurbaşkanı celindeki bayrağı hiç bırakmaya niyetli değil..

Beğenmedim! (7)