Kobal'dan MHP'ye propaganda eleştirisi

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, MHP'nin seçim propagandasını eleştiren bir yazılı açıklama yayınladı.

Kobal'dan MHP'ye propaganda eleştirisi
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, MHP'nin seçim propagandasını eleştiren bir yazılı açıklama yayınladı. Kobal, MHP'nin seçim çalışmaları kapsamında Türkiye'nin sözde bölündüğü iddiasında bulunup ve buna dair haritalar dağıttığını belirterek, "İnanmak istemesek de öğreniyoruz ki MHP tarafından yürütülen seçim çalışmaları sırasında Türkiye’nin sözde bölünmüş olduğunu gösteren deli saçması bir harita müsvettesi dağıtılarak vatandaşlarımıza yalanlara dayalı anlatımlar yapılmakta ve milli duygular suistimal edilmek istenilmektedir" dedi.  

Bu tür söylemlerin çirkin, yakışıksız, birlik ve beraberliği suistimal eden eylemler olduğunu, konuyla ilgili yetkili mercilere gerekli girişimlerin yapılacağını kaydeden Kobal, AK Parti'nin milletin birliği, beraberliği ve kardeşliği ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığı ve bütünlüğünün teminatı olduğunu kaydetti. 

Siyasi partilerin seçim çalışmalarını ahlak, erdem ve sorumluluk duygusu içerisinde yürütmesi gerektiğine vurgu yapılan açıklama şöyle:

"Seçim çalışmalarımız büyük bir heyecan, gayret ve sorumluluk anlayışı içinde devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarımızı daha da artırarak bütün Bayburtlu hemşerilerimizin teveccühünü kazanmayı ümit ediyoruz. 

Siyasi Partiler olarak hepimizin seçim çalışmalarını ahlak, erdem ve sorumluluk duygusu içinde yürütmemiz gerekir Bu hususa herkesin riayet etmesini talep etme hakkımız olduğu inancındayız. Ancak, inanmak istemesek de öğreniyoruz ki MHP tarafından yürütülen seçim çalışmaları sırasında Türkiye’nin sözde bölünmüş olduğunu gösteren deli saçması bir harita müsvettesi dağıtılarak vatandaşlarımıza yalanlara dayalı anlatımlar yapılmakta ve milli duyguları suistimal edilmek istenilmektedir. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birliği, bütünlüğü ve istiklali ilelebet güçlenerek devam edecek, buna kasideden kim olursa olsun asla başarılı olamayacak ve gereken cezayı da görecektir. AK Parti bu milletin birliği, beraberliği ve Kardeşliği ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı ve bütünlüğünün hem teminatı; hem de bu davanın milletle bütünleşmiş bir ortak vicdanıdır. 

Bu sebeple, MHP teşkilatları tarafından yapılan bu çirkin, yakışıksiz ve hepimizin ortak milli değerlerini ve birlik ve beraberliğini suistimal eden eylem ve yaklaşımlarını doğru bulmadığımızı, bu hususta yetkili merciler nezdinde gerekli girişimlerde bulunacağımızı belirtmek isteriz. İsteriz ki demokrasi şöleni olarak nitelediğimiz bu seçim çalışmalarında siyasi nezaket ve erdem üstün olsun ve milli meseleler üzerinden suistimale dayanan bir siyaset asla olmasın. Tüm gayretimiz, tüm çabamız, 'Daha Güçlü Türkiye ve Daha Güçlü Bayburt' içindir. Saygılarımla…"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

Sayın Kobal sana tavsiyem güneydoğuda kurulan vergi dairesi, adliye , askerlik şubesi, karakol gibi devlet kurumlarının nasıl kurulduğu ve kimler ne gibi işlem yapıyor, nasıl trafik cezası yazıp tahsil ediyor yerinde incele bakalım ülke bölünmüş mü bölünmemiş mi ?

Avatar
serdar 9 yıl önce

Hakan bey demokrasi şöleni demekle seçim kurulunda yaşanan filmlerimi kastediyorsunuz.
Siz 7 haziranda 120 seçmeni olan sandıktan 150 oy çıkararak 500 e yakın yok ettiğiniz oylar gibi bu seferde yapabileceginizi veya gelmeyen seçmen yerine oy kullanabileceğinizimi sandiniz. Demokrasi şöleni demek. O yazıları kime yazdiriyorsan seni kandırıyor. İnanma hakan bey.
Bizde size inanmiyoruz çünkü sizi herkes kandırmış. En son suçu operasyon yapmayan askere atmaya çalıştınız ama artık yemiyor. GİDİCİSİNİZ.

Avatar
serdar 9 yıl önce

Beyefendinin ettiği beylik laflara bakın. Hakan bey bu haritalar natoda asılıyor. Bu haritalar sizin eş başkanlığını yaptığınız büyük ortadoğu projesinin normal sonucu olarak önceden çizilmiş ve sizin yol arkadaşlarınız tarafından planlanmıştır.
Sizin partinizin kongresinde turkiye seninle gurur duyuyor diye slogan attığınız barzaninin kukla bölgesel yönetiminin televizyonunda hava durumu raporları sunulurken ta bayburta kadar kendi haritaları içerisinde gösteriliyor. Senin büyük reisinden, havuz medyası askerlerine kadar herkes ülkeye ihanetinizi itiraf ederken sen boyundan büyük laflar ediyorsun. Bari suski bişey sansınlar.
En iyisi sen git yol ihalesi yaptır. En iyi bildiğiniz ülke genelinde en iyi rantın döndüğü ihalelerle ilgilen. Fenerli nihatı getirmeyi unutma.
Terörle ilgili delikanlı gibi apo itine laf söyleyen bir akp li varmı.
Örgütü suçlayıp sahibine ideoloğuna laf etmeyenler seçimden sonra iktidarı yakalarlarsa ihanet sürecine devam edecekler.

Avatar
Alperen 9 yıl önce

Ülkenin her yeri kontrol altindaysa sandık taşımak niye. Her yere sandık kurulamiyorsa oralar gitmiş demektir

Avatar
Bayburt 9 yıl önce

Hakan Kobal sen kendini ne sanıyorsun?

Avatar
Rambo 9 yıl önce

Sen boş ver bunları rant getiren işlerle uğraşmaya bak yalnız acele et bir ayın kaldı

Avatar
metin kaçan 9 yıl önce

Türkiye cumhuriyeti son 3 yıldır bölünmüştür,teröristlerin yüksek oy aldığı bölgelerde TÜRK bayrağından çok pkk paçavraları asılıdır.bölgede askeri lojmanlarda balkonlara TÜRK bayrağı asılıp bölge halkının kışkırtılmaması gerekli diye genelgeler yayınlanmıştır ve bunların hepsi akp hükümeti döneminde olmuştur. bölgeyi görmeden konuşan yalancıdır.

Avatar
alper tunga 9 yıl önce

yalan mı?