Kobal'dan 'hain saldırı'ya kınama

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün yaşanan patlama üzerine bir açıklama yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, istikrar hedefleyen Türkiye’nin huzur ortamına kast edildiğini belirterek hain saldırıyı kınadı.

Kobal'dan 'hain saldırı'ya kınama
Bayburt Postası - Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün yaşanan patlama üzerine bir açıklama yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, istikrar hedefleyen Türkiye’nin huzur ortamına kast edildiğini belirterek hain saldırıyı kınadı.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Teşkilat olarak bu saldırılara sağduyu içerisinde yaklaşarak birlik ve bütünlüğümüzü korumamız gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü biz terörden arınmış, kardeşliği güçlenmiş, güvenin tesis edildiği Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve toplumsal alanda büyük sıçrama yapacağına inanıyoruz. Ülkemizin bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da terörizmle kararlı bir şekilde mücadeleye devam edeceğinden, barış ve kardeşlik ortamını yeşertmek için elinden gelen gayreti göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 28 kişinin hayatını kaybetmesine ve 100 vatandaşımızın yaralanmasına yol açan bu menfur saldırıyı ve her türlü terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ölen kardeşlerimizin hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.