Kobal: "Bu gurur, tüm Bayburt'un"

64. Hükümet kabinesinde yer alan Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın Maliye Bakanlığı’na getirilmesi ile ilgili Bayburt’ta ilk açıklama AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal’dan geldi.

Kobal: "Bu gurur, tüm Bayburt'un"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, “Bayburt Milletvekili olarak TBMM’ye uğurladığımız Sayın Naci Ağbal’ı Maliye Bakanı olarak karşılayacak olmanın onurunu yaşıyoruz. Bu mutluluk, tüm Bayburtlular'ındır” dedi.

64. Hükümet kabinesinde yer alan Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın Maliye Bakanlığı’na getirilmesi ile ilgili Bayburt’ta ilk açıklama AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal’dan geldi.

Bayburt’a gelmesi beklenen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ı coşkuyla karşılayacaklarını söyleyen Kobal, Bayburt Postası’na yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Tıpkı ülkemiz Türkiye gibi Bayburt’u da güzel günler bekliyor. 1 Kasım seçimlerinde Bayburt milletvekili olarak TBMM’ye uğurladığımız Sayın Naci Ağbal’ı 64. Hükümet’te Maliye Bakanı olarak karşılayacak olmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu mutluluk, övünç ve gurur tüm Bayburt’un ve  Bayburtlu’nundur. Sayın bakanımızın, Bayburt Postası’nda da yer alan kendi ifadeleri ile “hangi partiye gönül verirse versin, gelişen ve yaşanabilir Bayburt’u birlikte inşa edeceğiz” sözlerinden yola çıkarak, makus talihimizi yenerek Türkiye’nin doğusunda “kadim bir kenti” müjdeliyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz, yeni Bakanlar Kurulumuz ve yıllar sonra Bayburt’a bu gurur ve onuru yaşatan yeni Sayın Bakanımız Naci Ağbal ile birlikte “Yeni Türkiye”nin ve elbette “yeni Bayburt’un” müjdesini veriyoruz"

“Coşkuyla karşılayacağız”

“Zor günlerden geçtik. Zor günleri geride bıraktık. Türkiye ve Bayburt’a birçok ilkleri yaşattık ama hem ülkemiz hem de şehrimiz daha iyi bir geleceği hak ediyor. Onun için dün nasıl gayret gösterdiysek, bugünden sonra daha çok çalışacağız. Bayburtlular olarak Başbakan’ımızı ve bakanımızı Bayburt’ta coşkuyla karşılayacağız. Ardından da işlerimize, yatırımlara, projelere yoğunlaşacağız. Bakanımızın Bayburt’a geliş tarihi belli olunca, kendisine coşkulu bir karşılama programı yapacağız. Tarih belli olunca detayları kamuoyuyla paylaşacağız. Ondan sonra da coşkuyu bir kenara bırakacak ve sadece şehrimiz için gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bayburt’a 19 yılın ardından gelen Bakanlığı tekrar kutluyor, Sayın Bakanımızı selamlıyor, Allah utandırmasın dileklerimi iletiyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 8 yıl önce

Bayburt yıllardır il teşkilatlarının beceriksizliği nedeniyle hep geri planda kaldı. Evet şimdi birlik zamanı. geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmamalı.. unutulmamalı ki Bu ülkenin Eski Başbakanı, Şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bayburt'un ikinci vekiliyim diye söz vermişti.. ne yazık ki gerek AKP İl teşkilatı gerek Sivil Toplum Örgütleri gerek kamu, kurum ve kuruluşlar bu avantajı değerlendiremediler.. şimdi elimize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve Bayburt'un ŞEHİR olması için gerekli bütün girişmleri üst düzeyde gerçekleştirerek tabiri caizse Ankara'da yatıp kalkarak, diğer Bayburt'lu vekillerin, idarecilerin desteğini alarak Bayburt'u mezralıktan kurtarmalıyız. Bu bize Allahın bir ikramı.. bunu geri çevirirsek Bayburt Gümüşhane'nin ilçesi olur.. 1989 öncesine döneriz.. buna da kimsenin gönlü razı gelmez.. En başta Acemi Birliğinin ısrarla Bayburt'a getirilmesi gündem olmalıdır. Belediye olarak ödenek temin edilip yollar ve görsellik ön plana çıkmalı......

Avatar
Misafir 8 yıl önce

Sizlelemi olacak... Guldurmeyin Allah askina..kucucuk bir sehri mahvettiniz..siz yatin kalkin reise dua edin..baskanda sende..

Avatar
kamber 8 yıl önce

şehrin gelişebilmesi için evvela belediye başkanının hemen istifa edip bayburtun önünü açması lazım bu kadar beceriksiz bir adam bayburdu rezil rüsvay eder...