Kasap: “Ülkücü Milliyetçi Hareket Bayburt’un emrindedir”

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada son günlerde gündeme oturan ‘İstiklal Marşı’ konusuna da değindi.

Kasap: “Ülkücü Milliyetçi Hareket Bayburt’un emrindedir”
Bayburt Postası - MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, “21 Şubat kutlamalarında gerçekleştiği esnada bir olay gelişti. Protokol nezdinde Bayburt sosyal medya ve ulusal medya da linç edilmeye çalışılıyor. Ben o protokolde oturan herkesin vatan ve millet sevdalısı olduğuna şahidim ve eminim. Gerisi laf-ı güzaftır” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere değinen ve “Ülkücü Milliyetçi Hareket Bayburt’un emrindedir” diyen Kasap, “Yeni sistemin ihtiyaç duyduğu en önemli değerlerden biri de liyakattir. Milliyetçi Hareket Partisi sözünün eri, işinin ehli ekibiyle Bayburt’umuza uzun yıllar damga vuracak belediyecilik anlayışı ve projeleriyle şehrimize hizmet etmeye taliptir ve hazırdır” diye konuştu.

Kasap, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bengü taşlara kazılan, beka diye yazılan, birlik ve beraberlik diye anılan..”

“Bir destandır bizimkisi; seveni fani, sevileni baki, sevgisi hep ebedi. Bir heyecandır bizimkisi; tutkusu ezilmeyen, duruşu eskimeyen, başı eğilmeyen. Bir inançtır bizimkisi; ümitsizliği silen, yılgınlığı indiren, çileyi söndüren. Bir destandır bizimkisi; Ötüken’de yeşeren, Söğüt’te kahramanca tüten. Bir adanmışlıktır bizimkisi; Bengü taşlara kazılan, Beka diye yazılan, birlik ve beraberlik diye anılan.. Bir ülküdür bizimkisi; gözünü Kızılelma’ya çeviren, gönlünü Turan’a veren. Bir şehadettir bizimkisi; gideni  bitmeyen, öleni vurulmayan, azmi budanamayan, kara toprağın bağrına kefensiz yatıp anıt gibi arşa tutunan. Bir duadır bizimkisi; anaların al yazmalı, bacıların alnı açık, babaların ak saçlı, dedelerin bağrı yanık, ninelerin dilinde pare pare dökülen.. Bir davadır bizimkisi; İlahi Kelimetullah hedefiyle nefes alan, aleme nizam verme haysiyetiyle nefisleri aşındıran.. Vazgeçilmez bir yemindir bizimkisi; çiğnenmeyen, çiğneltilmeyen, asla da unutulmayacak olan.. Ne mutlu bizlere ki inaçlıyız, ilkeliyiz, itibarlıyız, elbete ki sonuna kadar Ülkücüyüz.”

 

“Cumhur İttifakı Türkiye’nin geleceğini kuruyor”

“Milliyetçi Hareket Partisi gücünü milletten almaktadır. Milliyetçi Hareket Türkiye için vardır, Türk-İslam coğrafyasının umudu olmak için vardır. Milliyetçi Hareket Türklüğün bekası için vardır. Bu bilinç ve sorumlulukla temelleri Yenikapı’da aziz milletimiz tarafından atılan Cumhur İttifakı diyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin bütün ilke ve esasları ile bütün kurumlarıyla geleceğin Türkiyesi’ni güvenceye almasını amaçlıyoruz. Mimarisinde pay sahibi olduğumuz hükümet sisteminin muhafazası için itiyaç duyulan her fedakarlığı seve seve yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Merhum Dündar Taşer’in vurguladığı gibi, ‘Duyguda, düşüncede ve harekette milli olmak, millete mensubiyeti şuurla taşımak, geçmişe vefa duyup, geleceğe karşı sorumluluklarımızı üstlenmek gerçek anlamda milliyetçiliktir.’ Aynen Cemil Meriç’in de dediği gibi, ‘Samimiyet öyle bir dildir ki, kör de görür, sağırda duyar.’ Bugün Milliyetçi Hareket’in samimiyetini görmeyen de duymayan da kalmamıştır. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin de buyurdukları gibi, ‘Öyle bir dönemdeyiz ki hem tarih yazıyor, hem de tarihe tanıklık ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak herhangi bir çıkar gözetmeksizin, herhangi  bir pazarlık veya al-ver sürecine dahil olmaksızın milli bekamızın haklarını savunmak için fedakârlıksa fedâkarlık, mücadeleyse mücadele, bedel ise bedel, kısacası ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Türkiye’nin önünü açıp gelişmesine destek veriyoruz. Milliyetçi Hareket olarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini bu şekilde kavrıyoruz. İçinde olduğumuz, payımızın da bulunduğu, var olması için çaba sarfettiğimiz bu hükümet sisteminin güçlenmesi derinlik kazanması gerekmektedir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin geleceğini kuruyor. Bu nedenle beka için milli karar, cumhur için istikrar diyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart 2019’da Türkiye ehline emanet edilecektir. Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli dediği gibi, ‘Vazgeçilmez yeminle, Türk Milleti’nin emrindeyiz.”

“Ülkücü Milliyetçi Hareket Bayburt’un emrinde”

“Kaynağını Türk İslam Ülküsü’nde bulmuş Türk Milliyetçileri olarak Ülkücü Milliyetçi Hareket Bayburt’un emrinde diyoruz. Yeni sitemin ihtiyaç duyduğu en önemli değerlerden biri de liyakattir. Milliyetçi Hareket Partisi sözünün eri, işlinin ehli, ekibiyle Bayburt’umuza uzun yıllar damga vuracak belediyecilik anlayışı ve projeleriyle şehrimize hizmet etmeye taliptir ve hazırdır.”

“Hiç kimse kişisel emellerini...”

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Dr. Devlet Bahçeli beyin önderliğinde kurulan geleceğimizin teminatı olan ve Cumhur İttifakı adıyla vücut bulan bu birlik ve beraberliğin artık herkes tarafından anlaşıldığını ve özümsendiğini umuyorum. Buradan tüm Bayburt’a sesleniyorum. Hiç kimse kişisel emellerini bulundukları koltukları koruma içgüdüsünü Cumhur İttifakı’nın idealleri üzerinde görme gafletine düşmemelidir. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinin milletimize ve Bayburt’umuza hayırlar getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum.”

MYK Üyesi Aydın: “Başarı buna destek veren büyük Türk Milleti’nin, yani sizlerindir”

MHP MYK Üyesi İdris Aydın ise, 15 Temmuz’un Türkiye için milad olduğunu belirterek, “Bu süreçten sonra bize tereddütle bakanlar, anlamayanlar, anlamak istemeyenler, liderimiz sayesinde hem Milliyetçi Hareket Partisi ‘ni Ülkücü camiayı farkettiler. Tek derdimizin bu millete hizmet etmek, içte ve dıştaki tehlikelere karşı bu vatanı korumak ve kollmak olduğunu, bunun için her ülkücünün geçmişte olduğu gibi kanlarının son damlasına kadar mücadele edeceğini anladılar. Bu memleketi yıkmanın önündeki en büyük engelin Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Hareket olduğunu idrak ettiler. Bunun sonucunda Cumhur İttifakı kuruldu. İçteki ve dıştaki tehlikeler bir bir bertaraf edildi. Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı, Afrin operasyonları bu ittifak sonucunda gerçekleştirildi. Terör yuvaları bu ittifakla bozguna uğratıldı. Deletin bekasına yönelik girişimlerde bulunan belediyelere bu ittifak zamanında kayyum atandı. Kayyum olarak atanan arkadaşlar bölge halkına hizmeti ve devletin şefkatli yüzünü bu ittifak döneminde gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölgeinde denklem kuran ağırlığını koyan bir devlet konumuna geldi. Sonuçta kazanç ve başarı buna destek veren büyük Türk Milleti’nin, yani sizlerindir” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
MHPİdris AydınBekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 5 yıl önce

RABBİM yar ve yardımcımız olsun
Bayburt sizlerle

Avatar
Acem 5 yıl önce

Baraj altındasın ak partiye stepne olmuşsun projen yok.uretim yok.parti emekli lokaline dönmüş. Oy istiyorsun insan bir döner bakar nerden nereye geldim diye.

Avatar
Acem 5 yıl önce

Ülkücü hareket Bayburt un emrindeymis.Sanirim başkanın dili surctu AK PARTİ nin emrindeyim demek istedi. AK parti varken ak partinin stepnesi olmuşken mhp ye niye ihtiyaç duyalım. Sen parti olarak ak partinin emrindesin millet. Sana niye ihtiyaç duysun. Hala durduğunuz pozisyonu anlamamışsın.

Avatar
m.fatih ibrahimoğlu-sidney 5 yıl önce

c.hur ittifakı,bu itibarla belediye bşk lığı sn pekmezci,,il engümen tayyip beye,zaten
anketler bu yönde,hayırlısı mevladan.avusturalya.

Avatar
PULUR 5 yıl önce

CHP nin HDP nin peşine takılan İP çiler buralarda dolaşmasın.Konuşmasın.Mhp VATAN,BAYRAK,DEVLET ve MİLLET İÇİN iTTİFAKTADIR.