Kasap'tan İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kasap'tan İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında açıklama
Bayburt Postası - MHP MYK Üyesi İdris Aydın'la birlikte Bayburt derneklerinin tamamına yakınıyla buluştuklarını belirten Bekir Kasap, "23 Haziran günü Cumhur İttifakı'nın adayı Sayın Binali Yıldırım'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz" dedi. 

Derneklerin yüzde doksanıyla buluştuklarını ve 22 Haziran gününe kadar düzenlenen etkinliklerle tamamına ulaşmış olacaklarını kaydeden Kasap, "Genel Başkanımız, liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin emriyle hemşehrilerimize ulaşmak adına adeta bir seferberliği ilan ettik. MHP MYK Üyemiz İdris Aydın'la birlikte İstanbul'u karış karış gezerek hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. İnşallah 23 Haziran 2019 Pazar günü İstanbul Cumhur İttifakı'nın adayı Binalı Yıldırım'la birlikte yoluna devam edecektir. İnancımız tamdır, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürüdüryoruz" diye konuştu. 

Bayburt ve Gümüşhaneliler tam destek

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve gözlemlerini paylaşan Kasap, "Biz Bayburt dernekleri yanı sıra Gümüşhaneli kardeşlerimizle de bir araya geliyoruz. Bizim gözlemlerimize dayanarak Bayburt ve Gümüşhaneli hemşehrilerimiz tam destek Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'ın yanında. Bu sefer işi riske atmadan sandığa koşacaklar. Bir önceki seçimlerde sandığa gitmeyen birçok hemşehrimizi de ikna ederek, seçimlerde desteğini aldık. İnanıyoruz ki 23 Haziran Türkiye için çok kıymetli bir tarih olacak ve Binali Yıldırım beyefendi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başkanı olacak. Böylelikle Türkiye'nin önü açılacak, dünyanın en güzel kenti olan İstanbul'umuz çok güzel hizmetlere kavuşacak" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 5 yıl önce

Bayburt u hallettiniz kaldı İstanbul

Avatar
ALİ 5 yıl önce

ADAYIMIZ EKREM İMAMOĞLU'DUR. ÇÜNKÜ BABASI ÜLKÜCÜDÜR. ÜLKÜCÜLERE HAKARET ETMEMİŞTİR. AĞUSTOS BÖCEĞİ GİBİ KENDİNİZ ÇALIN KENDİNİZ OYNAYIN.

Avatar
Bayburt 5 yıl önce

Allah imamoğluna yardım etsin

Avatar
M.T.K 5 yıl önce

Ekmek olmuş 1,50 TL.. bana ne istanbul'dan.. bana ne ekrem imamoğlu'ndan bana ne binali yıldırım'dan.. Bayburt Belediyesi hala halk ekmek hakkında açıklama yapmadı. Ekmek fiyatı sabit 1 lira olarak kalacak mı? Her mahalleye Halk Ekmek Büfesi kurulacak mı? ve Ekmek Üretim Miktarı artacak mı? Önce Bayburt.. Önce Bayburtlu.. İStanbulu İstanbullular düşünsün. İstanbulda Ekmek 1 lira. su indirime girdi, gaz indirime girdi. ulaşım indirime girdi. bize ise giren girdi.. hala da giriyor.. bunlara çözüm arayın.. İstanbulda seçmen avlayana kadar MHP yönetimi olarak Belediyede Bayburt için neler yapabiliriz bunun derdine düşün..

Avatar
Şafak Güngör 5 yıl önce

Sayın Kasap; Akp'li yöneticilerin Bayburt Belediyesini MKP'nin kazanması veya AKP'nin kaybetmesi hakkındaki düşünceleri ve konuşmaları hakkındaki siz ne düşünüyorsunuz?

Avatar
İsmail Enver 5 yıl önce

Osman Öcalan çakalı ile ilgili bilgi verecek misiniz. Çok muhterem genel başkanınızın Apo'nun ipine tutunmasına ne diyeceksiniz. Lütfen samimi olarak düşüncelerinizi belirtir misiniz.
Ama sakın Öyle ise,böyle ise falan ise, filan ise namerdim,namertsin ,namerttirler lafızlarını kullanmayın. Çünkü ne zaman bu cümleleri kurdu ise hepsini yapmış olduğu ortaya çıktı.

Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Hey yavrum hey balık kavak a çıkar derdim ama bunların böyle bir şey yapacağı hayal bile kuramazdim.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Dünyası yıkıldı. Mitil zannedersem boğazın soğuk sularında kayboldu. Şimdi Sayın kasap iyi mitil atamamış. Derhal İstifa etmelidir. Sebebi çalıştığı kişi kazanamamıştır.