Kasap: "Kazanabileceğimiz bir adayla seçime gireceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kasap: "Kazanabileceğimiz bir adayla seçime gireceğiz"
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Kasap, kamuoyunda ismi MHP’den aday olarak anılan tüm isimlere aynı mesafede olduklarını kaydederek, “Partimiz en çok oyu kiminle alacaksa onunla seçimlere girerek belediye seçimlerini kazanacaktır” dedi.

Kasap, herkese eşit mesafede olacaklarını belirttiği açıklamasında, “Bizim tek amacımız Bayburt'u layık olduğu yere getirmek. Şu anda söylenen kardeşlerimizin her biri MHP’yi en iyi şekilde temsil edebilecek ve Bayburt’a Belediye Başkanlığı yapacak kapasitede kardeşlerimizdir. Daha önce deneyimleri olanlar var, bu işe projeleri ile hazır olanlar var. Görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Son güne kadar önyargı yok, herkese eşit mesafedeyiz” diye konuştu.

MHP İl Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısında yerel seçimleri değerlendiren Kasap, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"MHP bu ülkenin sigortasıdır"

“Öncelikle iki gün önce yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olanlara ise acil şifalar diliyorum. 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. Seçim sürecinde ve sonrasında vatanımızın ve milletimizin çıkarları bizler için birinci önceliktir. Bu anlayış içerisinde çalışmalarımız devam ettireceğiz. Belediye seçimini kazandığımız takdirde, adayımız kişilerin değil vatandaşlarımızın başkanı olacaktır. MHP bu ülkenin sigortasıdır.”

"Tarih bir gün hareketimizin onurlu duruşuna gereken takdiri verecektir"

"Ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Ülkemizi bölmek isteyen küresel ve yerli işbirlikçileri türlü türlü Ali Cengiz oyunları oynamaktadırlar. Bu konuda ne gibi tedbirler aldığımızı düşünmemiz gerekir. En önemli tedbir aklı selim olmayı gerektiriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız ve bunu da kısmen başarmış durumdayız. Ancak ittifak ruhunu anlamayan bazı zevatlar ihanet girdabına sürükleniyorlar. Kendi çıkarlarını devletin bekasından önde tutanlar açıkça ihanet içerisindedirler. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak kişisel ve parti çıkarlarımızı bir kenara bırakarak her zaman devletimizin bekası için kanımızla ve canımızla çalıştık. Milliyetçi Hareket Partisi aktif olarak Cumhurbaşkanlığı sistemi içerisinde yer almaktadır. Cumhuriyetimizin üçüncü evresine geçmişken olaylar karşısında sorumsuz davranamayız. Sistemin korunması için gerekeni yapacağız. Zafer Cumhur İttifakı’nın olmazsa Zillet İttifakı öldürücü darbeyi vurmak için tereddüt etmeyecektir. CHP, HDP, İP aynı istikametin yolcularıdır. Ancak hevesleri kursaklarında kalacak, yeni hükümet sisteminin doğasına zarar veremeyeceklerdir. Yerel seçimleri bir sistem oylamasına bir rejim krizine dönüştürmek isteyenlerin alayı ile mücadele etmek boynumuzun borcudur. Cumhur İttifakı’ndaki sorun çıkaran gel-gitleri geride bıraktık, yanlış anlamaları milli beka için yok saydık. Tarih bir gün hareketimizin onurlu duruşuna gereken takdiri verecektir."

"Kazanabileceğimiz bir adayla seçime gireceğiz"

"Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt’ta ikinci parti konumunda. Belediye Başkanlığı konusunda bir çok ismin anılmasının doğal karşılanması gerekiyor. Parti olarak seçimlerde kazanma şansımız çok fazladır ve bir önceki yerel seçimde bunu da ispatlamış durumdayız. Bizler Bayburt’ta iktidar partisi tarafından idare edilen belediyelerin iyi yönetilemediğini gördük ve bunu zaman zaman dile de getirdik. Önümüzdeki seçimlere çok iddialı ve planlı bir şekilde girmeye hazırlanıyoruz. Bu işi iyi yapabilecek bir ekip oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Kazanabileceğimiz bir adayla seçime gireceğimizi belirtmek isterim. Son günlerde partimizle ilgili bir çok isim konuşulmaktadır. Bu arkadaşlarımızın her birisine partimizin kapısı açık ve gelip aday adayı olabilirler. İsmi telaffuz edilen bazı arkadaşlarım içerisinde önceden partimizle bir takım sorunlar yaşamış olanlar da vardır. Bizim için bunlar hiç önemli değil, tekrar ediyorum kapımız herkese açıktır. Yeter ki Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihanet ve hakaret etmemiş olsunlar. Her kardeşimiz aday adayı olabilir. Bizler bu seçimde gerçekten iddialıyız ve bunu da siyasi bir söylem olarak söylemiyorum." 

"Önyargı yok, herkese eşit mesafedeyiz"

"Bayburt’u layık olduğu yere getirmek için yıllardır siyasi mücadelemizi veriyoruz. Son noktayı da bu seçimlerde koymak istiyoruz. Partimiz en çok oyu kiminle alacaksa onunla seçimlere girerek belediye seçimlerini kazanacaktır. Bizim tek amacımız Bayburt’u layık olduğu yere getirmek. Şuanda söylenen kardeşlerimizin her biri MHP’yi en iyi şekilde temsil edebilecek ve Bayburt’a Belediye Başkanlığı yapacak kapasitede karrdeşlerimizdir. Daha önce deneyimleri olanlar var, bu işe projeleri ile hazır olanlar var, Görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Son güne kadar önyargı yok, herkese eşit mesafedeyiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre 5 yıl önce

mhp ülkenin sigortası değilde akp nin sigortası olmuş.

Avatar
Gadalar69 5 yıl önce

Bana öyle geliyorki formaliteden aday olacak, aslı varken yedeğe oy verilmez

Avatar
M.T.K 5 yıl önce

Ne diyelim? genel başkanları AKP iktidar olsun, Erdoğan Başkan olsun diye çırpınıp destek oluyor, yerelde AKP belediye başkan adayları aday olsun, istanbul, izmir, ankara gibi kozmopolit şehirleri bile AKP'ye teslim eden bir MHP çıkmış Bayburt'ta MHP kazanacak diyor. komedi mi? alay mı? belli değil. çıkıp ne diyeceksiniz? AKP kötü, icraatleri kötü, bizi seçin mi? diyeceksiniz? bu ne çelişki, AKP Belediyelerinin kazanması için can atan bir parti çıkmış konumunu korumak için insanları kandırıyor. kendini Başkanlığa, kendini belediye başkanlığına, kendini bakanlığa, kendini TBMM Başkanlığına layık görmeyenler çıkmış gazel okuyorlar. kısaca.. İDDİASI OLMAYANLAR, KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR:..

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Sayın başkan sizin genel başkanınız yanlış yolda yürüyor partiye ve ülkesine ihanet içinde daha 10 gün önce partili cumhurbaşkanı yerel seçimde ittifak yok dedi ve devlet bahçeliye tekmeyi vurmuştu sizlerde alkışlamıştınız.şimdi ittifak var yine alkışlıyorsunuz.sizin omurganız lastik olmuş iktidar sizi şekillendiriyor.

Avatar
Bayburt 5 yıl önce

SİZİN YÜZÜNÜZDEN MHP/AKP Lİ İNSANLAR HÂLÂ BİRBİRLERİNE KÜS. AMA SİZ KOL KOLA OLDUNUZ. SEÇMENİ SATTINIZ. BİZ OYLARI SİZE VERELİM SİZ TOPLUCA GÖTÜRÜN ONLARIN ÖNÜNE SERİN. BSK. LIGI BIRAKIN, PARTİ BİNASI NASIL OLSA AYNI YERDE. TABELAYI DA SÖKÜN.

Avatar
BOZKURT 5 yıl önce

BİZLERE EN AĞIR HAKARETLERİ EDENLERİ DESTEKLER HALE GELDİK. YETER ARTIK. PARTİYE SAHİP ÇIKIN.

Avatar
FATİH 5 yıl önce

ÜLKÜCÜ HAYATTA YANDAŞ OLMAZ...

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Hiç Bişe Olmaz Kimse Kimseyi Kandırmasın Daha Önceki Örnekler Var Kaç Başarınız VAR Bayburt İçin Ne Yaptınız Lütfen Açıklarmısınız Sayın Başkan Kazanmak gibi Niyetinizde Olduğunu Sanmıyorum .....