Karabulut'tan 'Bayburt' açıklaması

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, yaklaşan yerel seçimlerde 'Bayburt'tan Belediye Başkan Adayı Neden Çıkarmadıklarını' ve 31 Mart'ta, Bayburt'taki 'seçmenlerinin hangi partiyi destekleyecek' sorularına ilişkin açıklama yaptı.

Karabulut'tan 'Bayburt' açıklaması
Bayburt Postası - Karabulut, memleketinin Bayburt olmasından dolayı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak Bayburt'ta neden aday çıkarmadı? sorularıyla muhattap olduğunu bildirdiği açıklamasında "Biz isterdik ki, Cumhur İttifakı olarak Bayburt'ta bir tek aday çıkarsın. Bu ittifak, sadece siyasi partilerin bir araya gelerek oluşturacakları bir ittifak olmayacaktı. Bu ittifak, 15 Temmuz sonrası yaşanan süreçte, milletimizin birlik nişanı, milli irademizin siyasette vücut bulan hali olmasının göstergesi olacaktı. Cumhur İttifakının başından buyana ruhun sadık kalan BBP, Yenikapı ruhunun 31 Mart'ta sandıktaki tezahürünü yine istemektedir. Malum-u ilandır ki, 'bu ruhla' Meclis sıralarında motivasyon oluşmuştur. Biz, Büyük Birlik Partisi olarak seçim sathına girmeden önce ve devamında 'bizim adaylarımız, önde olduğu yerde desteklensin. MHP'nin önde olduğu yerlerde MHP adayının, AK Parti'nin önde olduğu yerlerde de AK Parti adaylarının desteklenmesi işin doğalı olacaktır" dedik" ifadelerini kullandı.

Karabulut, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri için adaylarının belirlendiği ifade ettiği açıklamasında şunları kaydetti:

"Gelinen süreçte ise, şeref dolu bir geçmişi olan Bayburt'umuzda birbirinden değerli iki aday, Cumhur İttifakında birlikte olduğumuz iki partiden Belediye Başkan adayları olarak çıkmışlardır ve sahada çalışmaktadırlar.

Her şeyin iyisine layık olan Bayburt'umuzun daha mamur daha yaşanabilir bir kent olması için, 'göç illetinden' kurtulması için, 'Kalkınan Bayburt' parolası ile, projelerini değerli hemşehrilerimize anlatmaktadırlar.

Büyük Birlik Partisi olarak hem Bayburt İl Başkanımız sayın Mehmet Cihat Eryılmaz ve yönetimi, hem Genel Merkez olarak, 15 Temmuz sonrası yaşanan süreçte, milletimizin birlik nişanı, milli irademizin siyasette vücut bulan halinin hamisi Cumhur İttifakımızın paydaşlarının arasına girerek oyların böyünmesine neden olamazdık. Seçmenlerimizi bu minvalde serbest bıraktık.

"Meclis üyelikleri için ablemimizle seçime giriyoruz"

Biz, Bayburt merkezde İl Belediye Meclis üyeliği ve İl Genel Meclis üyeliğinde, Demirözü -Aydıntepe ilçelerimiz ile beldelerimizde de il genel meclis üyelik adaylarımızı çıkarmış bulunuyoruz. Bu demektir ki Büyük Birlik Partisi Bayburt'ta sandıklarda seçmenimize verilecek 'seçim pusulasında' yerini almıştır ve hemşehrilerimizin oyuna taliptir.

Hülasa, Biz, Büyük Birlik Partisi olarak bütün seçim çevrelerinde kendi adımız, kendi amblemimiz ve kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Bütün teşkilatlarımız hazırlığını buna göre sahadadırlar.

BBP'nin 25 yıllık deneyimli kadroları olan bir siyasi parti olduklarını hem yerel seçim, hem genel seçim tecrübesi yüksek olan bir siyasi parti olduğunu ifade eden Karabulut, “Biz Büyük Birlik Partisi olarak hem yerel seçim, hem genel seçim tecrübesi yüksek olan bir siyasi partiyiz ve bu seçimlerde de Allah'ın izniyle yine bütün seçim çevrelerinde kendi adaylarımızla kendi amblemimizle yer aldık. Bugün bütün seçim çevrelerinde kendi adaylarımızla seçime katıldık. İnşallah bunu partimiz için, Alperenler için bir şahlanış ve zafer seçimlerine çevirme gayesiyle mücadele ediyoruz. Buna yürekten inanıyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reis 5 yıl önce

Hükmü Başkan gerisi hikaye

Avatar
Alperen 5 yıl önce

UTANMAZ HERiF SARAY BEKCiSi.