Kadın kollarından 'Kılıçdaroğlu' açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söylediği ifadeler dolayısıyla bir kınama da AK Parti Kadın Kollarından geldi.

Kadın kollarından 'Kılıçdaroğlu' açıklaması
Bayburt Postası - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söylediği ifadeler dolayısıyla bir kınama da AK Parti Kadın Kollarından geldi. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı bir yazılı açıklama yayınlayarak, Kılıçdaroğlu tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylenen 'dikdatör bozuntusu' ifadelerini kınadı. Yapılan açıklmada, "Kılıçdaroğlu'nun ekranları kirleten ısrarlı söylemlerini, bulunduğu makamın saygınlığı ile asla bağdaşmayan hakaret dilini Türk kadını olarak kınıyoruz" denildi. 

Açıklamada şunlar kaydedildi:  

"16 Ocak 2016 tarihinde CHP’nin 35. Kurultayında sözde demokratik ortamda gerçekleştirdiği kongresinde, ana muhalefet partisinin başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını Türk halkı olarak büyük üzüntü ile izledik. 91 yıllık Cumhuriyetimizde ilk defa millet iradesiyle hür bir ortamda cumhur, yüzde 52 oyla başkanını seçmiştir. Darbelerle başa gelen Cumhurbaşkanlarından sonra bu Türkiye Cumhuriyeti için büyük bir reformdur. cumhur özgürce liderini belirlemiştir.

Cumhurbaşkanı sıfatına sahip olan sayın Recep Tayyip Erdoğan, siyasi hayatı boyunca Türk halkının oylarıyla demokratik seçimlerle her defasında birinci olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde insan hak ve özgürlüklerinde, özellikle de kadın haklarında, sosyal devlet alanlarında büyük devrimler yapmış ve önemli reformlara imza atmıştır. Batının hasta Türkiye diye nitelendirdiği ülkemizi ayağa kaldırıp, gelişmiş müessir ülkeler seviyesine getirmiştir. Ekonomik olarak çökmüş, IMF den borç dilenen ülkeden, krizlerde dimdik ayakta durmuş kuvvetli bir Türkiye ortaya çıkarmıştır. 7'den 77'e milyonlar tarafından sevilen ve sayılan sayın Cumhurbaşkanımıza yakıştırılan diktatör bozuntusu benzetmesi çirkin, aslını yansıtmayan iftiralardan ibarettir. Kılıçdaroğlu’nun bu iftirasının sadece Cumhurbaşkanımıza değil ona oy verip Cumhurbaşkanı seçen Türk halkına da yapılmış bir hakaret olduğunu ifade ederiz. Aile ortamında izlediğimiz hakaret içerikli söylemlerin bir partinin genel başkanı tarafından yapılıyor olması Türk aile geleneğimizi, temiz bir ahlakla yetiştirdiğimiz çocuklarımızı ve dünyaya örnek olmuş biz sevgi dili konuşan, cesur, vefakâr Türk kadınlarını ziyadesiyle rencide etmiştir. Kılıçdaroğlu'nun ekranları kirleten ısrarlı söylemlerini, bulunduğu makamın saygınlığı ile asla bağdaşmayan hakaret dilini Türk kadını olarak kınıyoruz. Ayrıca biz Bayburtlu Nene Hatunlar olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında ve onun en büyük destekçisi olacağımızı saygıyla bildiririz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 8 yıl önce

sizin başka işiniz yok mu bakın boşanmada Türkiye birincisi Bayburt gidip sordunuz mu neden boşanıyorsunuz diye ama milletin gözünü boyama dedin mi kandırma dedin mi üstünüze yok yazıklar olsun size

Avatar
musa 8 yıl önce

hepinizin giyimi kuşamı iyi tuzunuz kuru ama 6 ay işkurdan işe girmek için insanlar sizlere yağ çekiyorlar Allah bunun hesabını soracak size