İyi Parti'de Yılmaz Kırıcı yeniden İl Başkanı

İyi Parti Bayburt İl Teşkilatının 2. Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı.

İyi Parti'de Yılmaz Kırıcı yeniden İl Başkanı
Bayburt Postası - İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bedri Yaşar ile 21. Dönem Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş'in katılımıyla parti binasında gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Yılmaz Kırıcı güven tazeledi.

Kırıcı'nın yönetiminde; Abit  Durmuş, Adem  Ergül, Adnan Yıldızhan, Ahmet Kemal Başar, Aydın Turgut, Ahmet Kelleci, Feyyaz Koçanoğlu, Gürbüz Kadakal, Halit Serhat Boran, Harun Sekmenli, İbrahim Köse, İsmet Akyüz, Mehmet Güveli, Mikdat Dodo, Muammer Demirel, Murat Galip Türker, Naim Koçoğlu, Sadettin Aslan, Sinan Keskin, Süreyya Hancı, Taner Kaban, Turgay Hancı, Vasip Turgut, Yunus Özyıldırım isimleri görev aldı. 

Disiplin Kurulunda ise, Hikmet Çelebi, Muammer Yılmazoğlu, İzzet Erbay, Erdal Saatçı, Nizamettin Çakır, Necdet Keskin, Temel Kadakal, İshak Yıldırım, Necati Sansu yer aldı. Üst kurul delegeleri de Yılmaz Kırıcı ile Yusuf Ergül oldu. 

Kırıcı, kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Kendisine bu görevi layık gören delegelere teşekkür eden Kırıcı, il dışından gelen partililere de kongrelerini onurlandırdıkları için teşekkür etti. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yavuz 4 yıl önce

inşAllah bu secimde baraj altında kalacaksınız artık chp de kurtaramayacak sizi

Avatar
ahmet 4 yıl önce

Bizim partimiz belli MHP siz nefislerinizin peşine koşuyorsunuz boşuna yorulacaksınız başaramayacaksınız

Avatar
seyfo 4 yıl önce

Size güven olmaz dün başka partide bugün burda yarın nerde olacağınızı ne bileyim anlaşılan kendi menfaatleriniz ön planda onun için size hayır diyorum

Avatar
şadi 4 yıl önce

Anlamamışlar ülkücü hareketi çekip gitmişler fazla söze gerek yok

Avatar
tekin 4 yıl önce

yel kayadan ne koparır MHP taş gibi yerinde herkesin kendi bilir

Avatar
şahin 4 yıl önce

Bir zamanlar MHP için il ilçe köy köy gezenler şimdi iyi parti diye yola çıkmışlar ne değişti sayın BAHÇELİ sayın ERDOĞAN LA ittifak yaptı diyemi bütün mesele bu altını varın siz doldurun

Avatar
salih 4 yıl önce

Artık kanmayız dününüzü biliyoruz bugün inanmıyoruz size kendiniz söyleyin kendiniz dinleyin meral akşener ne demişti 15 inden sonra işler değişecek başbakan olacağım sonra cumhurbaşkanı olacağım şimdide diyorki R.T E cumhurbaşkanı olamayacak görecelsiniz ayasofyayı açamayacak da demişti şimdi teşekkür ediyor sizin yaptığınız siyaset değil menfaat bakıyorumda bazılarınız MHP döneminde biryerlere geldiniz şimdi yanlış içerisindesiniz kimse size güvenmez

Avatar
Misafir 4 yıl önce

Bunların partisinde kızlar babalarının çakarlı arabalarıyla geziyormuş yazık yazık utanmazlar oy verdik bide