İYİ Parti'de tanıtım toplantısı

İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, bir basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti'de tanıtım toplantısı
Bayburt Postası - İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, bir basın toplantısı düzenledi. Bayburt’ta il ve ilçelerde kuruluşu gerçekleştirdiklerini belirten Süleyman Burç, Merkez İlçe Başkanı Barbaros Çeçen, Aydıntepe İlçe Başkanı Şemsi Şentürk ve Demirözü İlçe Başkanı Necati Fidan’a yetki belgelerini takdim etti.

Parti binasında gerçekleşen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Süleyman Burç, “İyi bir Türkiye için varız. İyi bir Türkiye için buradayız. İyi bir Türkiye için yanınızdayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz” dedi.

Burç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yakın zamanda Bayburt’a geleceğini ve partiye üye kayıtlarını ise başlattıklarını kaydetti.

Konuşmasında İYİ Parti’nin kuruluş felsefesine, amaç ve ilkelerine değinen Burç, şu açıklamayı yaptı:

“İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İyi insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz. Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre bu milletin iyi insanları arasından yetişti. Onlar iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler. İyiliğin peşinden koştular. İyi insanlar bu toprakları onurlandırdıktan sonra bu topraklardan o büyük Osmanlı Devleti doğdu. Bu devlet büyüdü üç kıtaya hakim oldu, o insanların torunlarıyla, Sarı Saltuklarla gittiği yerlere sevgi kültürünü götürdü. “Yaratılanı severim, yaratandan ötürü” diyerek. Bizler bu inançla yola çıkıyoruz. İyi insanların iyi bir Türkiye için gelecek ve “Türkiye iyi olacak”. Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik. Yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı. Çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık. Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Seksen milyonuz. Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Paylaşmıyoruz. Hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi “Aynı yer sofrasında, aynı tastan birlikte kaşık sallayan, aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen. Aynı acıları paylaşan, aynı yemeği bölüşen. Aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz ? İyi bir Türkiye için varız. İyi bir Türkiye için buradayız. İyi bir Türkiye için yanınızdayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz.”

“TÜRKİYE İYİ OLACAK”

İLKELERİMZ
• Türk milletine güveni esas almak.
• Açık, dürüst ve hesap verebilir olmak.
• Çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmak.
• Somut hedeflere sahip olmak ve odaklanmak.
• Çözüm üretmek ve çalışkan olmak.
• Eleştiriye açık ve özgür düşünceli.
• Siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak.
• Milliyetçiliği kültürel ve ekonomik alanlara taşımak.
• Farklılıklara saygılı olmak.
• Milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak.

AMACIMIZ
• Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumak.
• Çağdaş medeniyeti yakalamak.
• Parlamenter sistemi yaşatmak
• Denge ve kontrol ilkesi üzerine kurulu kuvvetler ayrılığını kurmak.
• Fırsat eşitliği sağlamak
• Mülkiyet hakkını korumak
• İnançlara saygı ve ifade özgürlüğünü sağlamak.
• Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmak.
• Yolsuzlukla tam ve etkin mücadele etmek.

Bu amaç ve hedeflerle yola çıktık. Allah Türk Milletinin birlik ve beraberliğini daim kılsın.”

"İŞKUR alımları siyasi malzeme yapılıyor" 

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Burç, Bayburt’a yönelik yapılan yatırımlarla ilgili bir soruda, havalimanı projesinin zarar edeceği kaygısını taşıdığını söyledi. Burç, Erzincan Havalimanı’nın zarar ettiğini iddia etti. 

Bayburt’ta özellikle İŞKUR eleman alımlarının siyasi malzeme yapıldığını söyleyen Burç, Bayburt’a verilmiş olan hızlı tren sözünün ise yerine getirilmediğini kaydetti. 

Anahtar Kelimeler:
Süleyman BurçİYİ Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALPASLAN 6 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun. Bayburta ülkücü hareketi kazandıran, hiç bir menfaati olmadan yıllarca mhp ye ve ülkücü harekete hizmet eden adam gibi adam. Hiç kimse bana Süleyman Burç mhp li değildir ülkücü değildir demesin. Bayburt ta milliyetçi çalısma partisi olarak ilk faaliyeti gösteren kişidir. Bayburt ta bu davayı başlatan adamdır. O zamanlar partiye üye olmaya korkan sahıslar şimdi mhp li ülkücü olmuşlar. Boyundan büyük konuşur olmuşlar. İyi partiye menfaatçi fırsatçı diyenlerin hepsi mhp de kalıp memfaat bekleyenlerdir. Kula kulluk etmeyin değerli kardeşlerim. Milliyetçi hareket partisini bitirdiniz aday çıkaramıyorsunuz erdoğan ın eteğine sığınmış baştaki sizde menfaatim olur diye hala bekliyorsunuz. Oldu partinin adı menfaatçi hareket partisi. Yapmayın gözünüzü seviyim.

Avatar
HAKAN 6 yıl önce

TÜRKİYE İYİ OLACAK İNŞALLAH

Avatar
ALPASLAN 6 yıl önce

Ulubatlı bey bayburt küçük şehir kimin ne olduğunu herkes bilir.

Avatar
Adsız 6 yıl önce

Burda hayırlı olsun demeyecek kadar hatırsız yorum yazan insanlar var. Ben fatiha okumayı bilmeyen türk vatandaşıyım o yüzden iyi parti bir kuruş fayda sağlamadan ve hatta sadece milliyetçi diye oy verdim MHP ye şimdi daha net anlıyorum oradakiler fatihayı Tayyip beyden çok net öğrenmişler

Avatar
savas 6 yıl önce

Hayırlı olsun.Hep İYİ olsun....

Avatar
OZAN 6 yıl önce

Bugün bir parti daha kapanmak için Cumhurbaşkanlığına kendi adayım yok dedi ve kapıya kilidi astı. Bahçeli artık emekli olmayı hedefe koymuş ve MHP nin tasfiyesini başlatmış. İdeali olmayan partiler tabela partisi olmaya mahkumdur. Bahçeli dedi ki benim hedefimde Cumhurbaşkanı olmak ve Ülkeyi yönetme işi yoktur. Ben vagon olmalıyım. Ben bunu anladım.

Misafir Avatar
Ulubatlı 6 yıl önce @OZAN

Aynı şeyi Hdp Chp şeyi daha önce yaptı taktir ettiniz. Mhp niye kilidi assın tabela partisi iyi partidir. bunu bir kenara yaz.Şimdi fark eden bir şey oldu.hdp, chp,iyi parti,fetöcüsü pkklısı aynı tarafta onu görüyorsun. ona sesin çıkmıyor eleştiri yok vay efendim bahçeli ile Tayyip erdoğan niye ülkenin menfaatine birleşti,bir fitnelik fesatlık çıkartalım.onlar sizi aynı tabelada birleştirdiler.burda netlik var işte hainlerin safında kim var deyip tarafnını belirlemek olay bu..

Beğenmedim! (14)
Avatar
HALİS 6 yıl önce

HAYIRLI OLSUN. BİR PARTİDE VİTRİN ÇOK ÖNEMLİDİR. İL BAŞKANI İLK BASIN AÇIKLAMASINI YAPACAK, PARTİ KURUCULARI İLK KEZ BASINLA BULUŞACAK KİMSE YOK. BİR ÇOK YANLIŞ ÜST ÜSTE YAPILMIŞ. 1- CANLI YAYIN YAPILMA YERİ YANLIŞ SEÇİLMİŞ. 2- YAYIN YAPILIRKEN ODAYA GİRİP ÇIKMA OLMAZ. 3- İL BAŞKANIN ETRAFINDA DİKİLEN KİŞİLER NORMAL KIYAFETLERİ İLE ORAYA GELMİŞ, BİR DÜZEN İÇİNDE DURMAMIŞLAR.

Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

BAYBURTTA BİR PARTİ TAHAKKÜM KURSUN MU İSTENİYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL KİM NE DÜŞÜNÜYORSA FİKRİNİ ÖZGÜRCE SÖYLESİN PARTİ KURSUN NEDEN BU KADAR TAHAMMÜLSÜZLÜK BAYBURTUN HAKKINI BİRİLERİ SAVUNSUN ANLAŞILDI BAYBURTU YÖNETENLERİN BAYBURT DİYE BİR DERDİ YOK ONLAR KENDİ KOLTUKLARINI DÜŞÜNÜYOR BİRİLERİ DE BAYBURTUN MENFAATLERİNİ SAVUNSUN BU ŞEHRE EĞER YENİ HASTANE YAPLIYORSA BUNU KİMSE ELEŞTİRMESİN Mİ BU ZAMANA KADAR NEDEN YAPILMADI BAYBURTLU BAŞKA ŞEHİRLERE MUHTAÇ KALDI