Hastalara gül dağıttılar

Bayburt AK Parti Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hastaları ziyaret etti.

Hastalara gül dağıttılar
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hastaları ziyaret etti. Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları teşkilatı hastalara gül dağıtarak bir süre sohbet etti.

Bayburt AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Kobal, ziyarette yaptığı açıklamada, "Peygamber Efendimizin ”Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının gününü kutluyoruz. Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazıdır. En büyük büyük mutlulukların ardındaki kahramanlarımızdır. Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde en önemli görevleri başarmışlardır. Biz kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.