Hasta çocuklara oyuncak jesti

AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları, hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak hediye etti.

Hasta çocuklara oyuncak jesti
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları, hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak hediye etti.  Gençlik Kolları tarafından organize edilen etkinlikte, AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak, gençlik kolları yürütme ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.
Hastanenin Çocuk Bakım Servisi’nde tedavi gören çocukları tek tek ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak ile gençlik kolları yürütme üyeleri, çocuklarla ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hasbihal etti.

Bayburt Gençlik Kolları ile gençlik kolları üyeleri, hediye dağıtımının ardından Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır'ı ziyaret etti.

Burada bir açıklama yapan İbrahim Kaymak, "Bugün çocuklarımıza hediyeleri verdikten sonra yüzlerindeki mutlu ifadeyi gördüğümüzde bizlerde mutlu olduk.  Çocukları çok seviyoruz ve vakit buldukça parti üyesi arkadaşlarımızla bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.