Hacı Ali Polat, görevi devraldı

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan eski belediye başkanı Hacı Ali Polat gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevine başladı.

Hacı Ali Polat, görevi devraldı
Bayburt Postası - AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan eski belediye başkanı Hacı Ali Polat gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevine başladı. 
Parti binasında düzenlenen törene Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, İl Başkan Vekili Mecit Türkoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılarslan, ilçe belediye başkanları ve adaylarının yanı sıra partililer katıldı. 

"31 Mart seçimlerinin anahtarı birliğimiz ve beraberliğimizde"

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende konuşan eski il başkanı ve Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak, eski bir belediye başkanı olan Hacı Ali Polat’ın daima dava bilinciyle hareket ettiğini belirterek şunları söyledi: 

“Hacı Ali başkan 24 Haziran seçimlerinde okul sorumlusu olarak çalıştı. Eski bir belediye başkanı bu görevi yapıyor. İşte AK Parti dava ve bilincine sahip olma budur. Allah razı olsun. İşte o dava bilinciyle hareket eden tüm teşkilat mensupları il genelindeki sandıklara sahip olarak hamd olsun alnımızın akıyla çıkmayı başarmıştık. Ben ümit ediyorum Hacı Ali Polat  başkanımın başkanlığında hep birlikte bir ve beraber şekilde, ayrı gayrı olmadan bu partinin kurucularından görev almış il yöneticilerine, tüm teşkilat mensuplarımıza kadar biz çok geniş bir aileyiz ve çok geniş bir havuza sahibiz. 31 Mart seçimlerimizin anahtarı hepimizin kenetlenmesinden geçiyor. El ele vermemiz gerekiyor. Çünkü bu dava mazlumun davası. Bu dava Reisin davası. Kimsenin Reisi üzmeye veya bu davaya küsme hakkı yoktur.” 

Bayburt’un son 15 yılda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydeden Yumak, “Daha yapacak çok işimiz var. Allah nasip ederse 31 mart seçimlerinde teşkilatımızın birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmesiyle evelallah sonra teşkilatımızın sayesinde, inşallah bir önceki seçimlerde aldığımız oy oranının üzerine çıkmayı rabbim bizlere nasip eder. Bu anlamda da teşkilatçılık ruhu ve çalışma noktasında Hacı Ali Polat başkanımız da ayrı bir şekilde güveniyoruz. İnşallah yakın zamanda oluşturacağımız SKM'mizle de çalışmalarımızı hızlandıracağız ve 31 Mart seçimleri için durmak yok yola devam diyeceğiz.” dedi.

Yeni göreviyle ağır bir sorumluluğun altına girdiğini ifade eden İl Başkanı Hacı Ali Polat ise yaptığı konuşmada, “Yapacak gerçekten çok işimiz var. Ağır bir görevin altına girdik ama bu teşkilata ben sonuna kadar güveniyorum. Şimdiye kadar arkadaşlarımız yalnız bırakmadığınız gibi bizi de yalnız bırakmayacaksınız. Her şeyden önce bizim gerçekten, kendisini, bedenini, varlığını insanına, inancına, mazluma adayan bir liderimiz var. Ona ne kadar az mahcup edersek, ona ne kadar güzel haberler götürebilirsek o kadar teşkilatçılık yapmış oluruz” ifadelerini kullandı.   


Polat: "Kısa sürede yeni yönetim kurulacak"

Sürece ilişkin de bilgi veren Polat, 5-10 gün içerisinde yeni yönetimlerini oluşturacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Kısa zamanda 5-10 gün içerisinde yeni yönetimi oluşturacağız. Tabii bunu yaparken elimizde bir sınırlı sayı var. Sınırlı sayıda daha çok da talep var. Benim kriterim şu arkadaşlar: “Ben kimsenin adayı değilim, ben sadece Tayyip Erdoğan’ın adamıyım.” Büyük düşünene ve büyük düşünecek arkadaşlarımla bu yola gitmek istiyorum. Etrafımda tertemiz bilinen insanlar lazım. Bu işe zaman ayırıp, oy getirecek insanlar lazım. Sadece davasının, sadece Bayburt’un, sadece AK Parti’ye inanmış insanların adamı olacak insanlar lazım. Onun için bu manada kendisine güvenen arkadaşlarımızın taleplerini bekliyorum. Kısa zamanda bunu gerçekleştirdikten sonra bu ayın sonuna kadar bizi bekleyen yoğun işler var. İl belediye ve genel meclis üyelerini, ilçe belediye başkan adaylarımızı ve üyelerimizi tespit edeceğiz ve bunu çok demokratik usullerle gerçekleştireceğiz. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle bana bulunduğu çok önemli telkin ve tavsiyeler var. Bu ülkenin bekasıyla ilgili bir konu: 'Sakın Cumhur İttifakına halel getirecek bir davranışta bulunmayın. Sözünüze, davranışlarınıza dikkat edin.'”

"Aday adaylık süreci partiye enerji kaybettiriyor"

Aday adaylığı sürecinin partiye enerji kaybettiğini vurgulayan Polat, “Çünkü her bu işe dava gibi bakmıyor. Kaybetse de burada eski enerjisi kadar çalışmıyor. Şükürler olsun 2004’te aday adayı olduğumuz zaman temayülden birinci çıktığımızı söylediler ama aday olamadık üzüldük tabi ama hemen ertesi gün aklımız başımıza geldi. Çünkü dedik ki Bekir kardeşimiz reisimizin bize emanetidir. Tuttuk elinden bütün gayretimizle Bekir kardeşimizi belediye başkanı yaptık. Çünkü dünyanın makamı, mevkisi bir tane kardeşimizin kalbine değmez. Bu dava Recep Tayyip Erdoğan’ın lideri olduğu bir davadır. Herkese lolo ama ona lolo olmaz. Onun için biz kendimizle yarışıyoruz. Bizim anlatacak çok şeyimiz var. Fatih bey bunları satır satır biliyor. Başkalarının işi gücü yapılanı yok saymaktır. Yapılan bir kulp takmaktır. Muhalefetin görevi budur. Başkasından bizim iyiliklerimizi anlatmasını beklemek yanlıştır. Sonuçta siyaset bir yarıştır. Ama biz gönlü geniş ve affedici olmak zorundayız. Çünkü biz büyüğüz, biz abiyiz, biz iktidarız. Biz adil davranmak zorundayız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
The_gost 5 yıl önce

Bidaki donemdede haci ali polat tekrar kobala verir bu dongu boyle devam eder gider, olan gariban halka ve bu mazlum sehre olur...

Avatar
fatih ibrahimoğlu-sidney 5 yıl önce

bld bşk ankara c.hur ittifakı adayı sn hükmü bey,inşAllah mazbatayı alır,,
fısıltı gazetesi ankara.

Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce

Biz dava adamıyız, derdimiz koltuk değil memlekettir diyenlerin hepsi koltuğun etrafında topaç gibi dönüyorlar. Yazık bu memlekete yazık. 80 il 10 adım gidiyorsa, Bayburt 1 adım gidemiyor. Allah sonumuzu hayr eylesin.

Avatar
La fantasma del triste 5 yıl önce

Helva köyüne hayırlı olsun.Helvalılara büyük hizmeti dokunacaktır.

Avatar
25@erzurum 5 yıl önce

jjjjj

Avatar
sinan 5 yıl önce

hayırlı uğurlu olsun, doğru adam vesselam. ta partinin kuruluşundan beri hep teşkilatın içinde,yanında yöresindesin.küsmeden darılmadan sadece davan için çalıştın.Allah yolunu açık eylesin

Misafir Avatar
haktan 5 yıl önce @sinan

davamı ha ha .......p,,,,,,.!!

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
tren g.haneli 5 yıl önce @sinan

yurt içi ve dışı bayburtlu vatandaşlarımız,cenazelerini bayburtta getirsinler diyen,
şimdi il bşk,,,,vah bayburt vah...?,

Beğenmedim! (0)
Avatar
niyazi 5 yıl önce

bayburtta az kaldı davasının eri insan.biri de hacı ali bey. partisi ve davası için kendi menfaatlerinden vazgeçmiş bir dava insanı. kendisini milletvekilliğinde de görmek isteriz inşAllah. yeni başkanlığı hayırlı olsun

Avatar
Hasan 3 yıl önce

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akpli-baskanin-yegeni-valinin-ozel-kalemi-oldu-6135704/