Güvenlik güçlerine bir destek de MHP'den

MHP Bayburt Kadın Kolları, Diyarbakır'da görev yapan güvenlik güçlerine Bayburt Ketesi gönderdi.

Güvenlik güçlerine bir destek de MHP'den
Bayburt Postası - MHP Bayburt Kadın Kolları, Diyarbakır'da görev yapan güvenlik güçlerine Bayburt Ketesi gönderdi.

Geçtiğimiz günlerde Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından güvenlik güçlerine gönderilen gıda desteğine bir yenisi daha eklendi. MHP Bayburt Kadın Kolları hazırladıkları Bayburt Ketelerini Diyarbakır'daki güvenlik güçlerine gönderdi.

MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Güvençlik güçlerimiz özellikle Diyarbakır Sur'da çok önemli bir hizmet yürütmekteler. Ben onlara dualarıyla destek sunan Türk Milletine, Bayburt'tan gıda desteğinde bulunan teşkilat mensuplarımıza ve özellikle bu işi organize eden kadın kollarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden teşekkür için kendisini aradıklarını söyleyen Burç, "Kadın kollarımızın hazırladıkları koliler kendilerine ulaşınca Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden arayıp teşekkür ettiler. Onların vatanımıza hizmetleri büyük, bizimki sadece onların yanında olduğumuzu, dualarımızın onlarla birlikte olduğunu göstermek için. Ben şehitlerimize rahmet diliyor, şuan orada bölücü terör örgütüne karşı mücadele eden kardeşlerimize de Allah'tan güç kuvvet diliyorum" diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.