"Gelişen ve yaşanabilir Bayburt'u birlikte inşa edeceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, "Hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, bütün kardeşlerimizin taleplerinin başımızın üstünde yeri var. Daha güzel, büyük, gelişen ve yaşanabilir Bayburt'u birlikte inşa edeceğiz" dedi.

"Gelişen ve yaşanabilir Bayburt'u birlikte inşa edeceğiz"
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, "Hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, bütün kardeşlerimizin taleplerinin başımızın üstünde yeri var. Daha güzel, büyük, gelişen ve yaşanabilir Bayburt'u birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Bayburt insanının vefakar, cefakar, özverili ve kadirşinas olduğunu belirten Ağbal, "Halkımız kendisine hizmet edildiğini ve gönül köprüsü kurulduğunu görünce buna karşılık veriyor" diye konuştu.

Bayburt halkının, AK Parti'ye yüksek oy oranı ile destek verdiğini vurgulayan Ağbal, şöyle devam etti:

"Hem Türkiye geneline ilişkin sebepler hem de ilimizde yürüttüğümüz siyaset dolayısıyla aldığımız oy, Bayburt'u Türkiye'de üçüncülüğe taşıdı. Bununla iftihar ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşımızın bize gösterdiği teveccüh ve güvene karşılık dur durak bilmeden tüm birimlerimizle çalışacağız. Hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, bütün kardeşlerimizin taleplerinin başımızın üstünde yeri var. Daha güzel, büyük, gelişen ve yaşanabilir Bayburt'u birlikte inşa edeceğiz. Bayburt'u ve Bayburtlu hemşehrilerimizin geleceğini daha güzel şekilde oluşturmak için gece gündüz çalışacağız."

Ağbal, Bayburt Belediyesi ve İl Özel İdaresi'nin güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bayburt Belediyesi 40 yıldır kimsenin girişmeye dahi cesaret edemediği altyapı problemini göğüsleyerek bu işe girdi. Başta Belediye Başkanı olmak üzere tüm ekip proje için gece gündüz çalıştı. Belediye altyapıyla ilgili çalışmaları hemen hemen tamamladı. Asfaltlama çalışmalarını da süratle bitirdi. Bu süreçte İl Özel İdaresi'ne sağladığımız kaynaklar kullanılarak kanalizasyon, altyapı, asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Su arıtma, su depolarının temizlenmesi gibi birçok alanda da bütün çalışmalar tamamlandı."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel karapınar 8 yıl önce

Sayın vekilim, Bayburt'un en büyük sorunu , çirkin yapılaşma ,belediyecilik yatırımları ve değişimi bu alanda görmek istiyoruz....13 yıldır yatıyorlar...Bayburt 81 ilin en küçüğü olmasına rağmen,sorunlarıyla Afrika, uzak doğu,büyük kentlerin varoşları gibi değil, daha BETERİZ...İcraatlarınızı bekliyoruz....BAYBURT YIKILARAK DÜZELİR ...saygılarımla..