Gelecek Partisi'nden gıda yardımı

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanlığından Covit-19'a karşı tedbir ve önlem amacıyla maske ve gıda dağıtımı gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi'nden gıda yardımı
Bayburt Postası - 81 ilde görülen pandemi salgın kapsamında 81 İlimizde Gelecek Partisi tarafından vatandaşa, esnafa maske dağıtımı ve gıda yardımı çalışmaları gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, “Dijital imkanları kullanmakta zorlanan veya bunlara sahip olmayan fiziksel kısıtlamalardan ötürü dışarı çıkıp maske temin edemeyen veya bulamayan vatandaşlarımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Gıda yardımı kapsamında kimsesiz ve ihtiyaçlı ailelere gıda yardımı yaptıklarını ifade eden Güler, "İmkanlarımız ölçüsünde çam sakızı çoban armağanı bu mübarek günlerde ihtiyaçlı ailelerimizin yanında olduk. Sosyal politikalar başkanlığımız bu ve benzer çalışmalarını belirli aralıklarla sürdürecektir” dedi.

Birim Başkanlıklarının çalışmaları hakkında da bilgi veren Güler, "Bayburt teşkilatı birim başkanlıklarının Genel Merkez birim Başkanlıkları ile koordineli olarak ülke geneli ve yerel  bazda geleceğe yönelik yapılabilecek çalışmalar neler olabilir. Problem ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyorlar. Bu hazırlıklar şehrimizin ileriki yıllarda hayata geçirilecek projelerin ve  yatırımların alt yapısını oluşturacaktır. Gelecek Partisi olarak tüm çabalarımız halkımızın yanında durmak  sesine kulak vermek olacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baybur 4 yıl önce

Felsefe aynı kömür makarna pirinç bunlar iş değil bakın bakalım memlekette salgının durumu ne halk sağlığı, sağlık müdürlüğü bu salgını yönetebiliyormu ülke çapında gerilerken burada niye hergün fazlalaşıyor bunlarla ilgilenin bir an önce bundan kurtarmanın yollarını araştırın vali beyi uyarın bu ekiple bunun altından kalkılmaz doktorlar sağlık çalışanlarımıza Allah kolaylık versin