"Devlet yönetimi iç siyasete alet ediliyor"

Cumhuriyet Halk Parti Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu, devlet yönetiminin iç siyasete alet edildiğini söyledi.

"Devlet yönetimi iç siyasete alet ediliyor"
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Parti Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu, devlet yönetiminin iç siyasete alet edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arasındaki mahkeme sürecini değerlendiren Kaldırımoğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Son zamanlarda devlet yönetiminin iç siyasete alet edildiği görülmektedir.Her gün Anadolu'nun değişik yörelerine gelen şehit cenazeleri ülke insanları olarak bizleri derin acı ve üzüntülere sokmaktadır.

Böyle bir dönemde devletin ve siyasetin üst yöneticileri bir birlerine karşı demeçler vermektedir. Bu durum iç hukuka yansımıştır. Hukukun gereğini yapacağanı inanıyoruz. Bizi üzen böyle bir dönemde siyasetin kamu yönetimini siyasallaştırmaya çalışmasıdır. Bölye bir durumda CHP teşkilatları olarak sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında duracağımız açıktır. Bizler, tüm yöneticilerden iisteğimiz ülkenin bu acılarla dolu gidişine son vermeye çalışmaları ve sonuç almalarıdır. Ülkemizi rahatlatmalarıdır. Ülkemizin bu gidişinden sorumlu herkese selam ve saygılarımla."

Anahtar Kelimeler:
CHPİbrahim Kaldırımoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.