Davutoğlu'nun Bayburt miting tarihi belli oldu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting programı başlıyor.

Davutoğlu'nun Bayburt miting tarihi belli oldu
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting programı başlıyor.  7 Haziran milletvekili seçimlerine hazırlık kapsamında seçim kampanyası, milletvekili aday listesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından başlayacak olan Davutoğlu, 26 Nisan'da Bayburt'ta miting yapacak.  

Konuyla ilgili açıklama Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal’dan geldi. Kobal yaptığı açıklamada, ”Yeni ve Güçlü Türkiye’nin güçlü başbakanı Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu 26 Nisan Pazar Günü Saat 16.00’da Saathane Meydanı'nda düzenlenecek miting için ilimize teşrif edecektir. ‘Yeni Türkiye, yeni Bayburt yolunda düzenlediğimiz mitingimize bütün hemşehrilerimizi davet eder, saygılar sunarım” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bayburt'a en son 18 Ağustos 2014 tarihinde, Dışişleri Bakanlığı yaptığı dönemde gelmişti... İşte o programdan kalan fotoğraflar...



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt platformu 9 yıl önce

bayburt müftüsü,ak.parti adaylarını karşılaması ve kutlaması,ak.partiye,siyasi
manevrada zarar vereceği,sosyologlar tarafından deklare edilmiştir,yakışmadı,
bayburtun maneviyatı kirlenmiştir.özür dilemelidir.!!??.

Avatar
bayburt halkı 9 yıl önce

bayburt müftüsü,siyaseti alet etmiştir!!!,kınıyoruz

Avatar
sefer yağmur 9 yıl önce

13 yıldır oltaya takılmışız,yetmedi müftüler bile takıldı,her şey alt üst oldu.
yazık

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

müftüye takılmayın adaleti o daha iyi bilir.görevine eğer yasalara göre yanlış yaparak nisa 135 i çiğnemiş ise kendinin nereye layık olduğuna kendi karar verecek