Cumhur İttifakı'ndan beraberlik mesajı

15 Temmuz'un ardından Yenikapı Mitingi'yle başlayan, Fırat Kalkanı, Afrin Harekâtı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getiren anayasa değişikliği ile güçlenen, 24 Haziran Genel Seçimleri'nde ise "Cumhur İttifakı" ismini alan siyasi uzlaşma Bayburt’ta ruhunu tüm yönüyle koruyor.

Cumhur İttifakı'ndan beraberlik mesajı
Bayburt Postası - 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazandığı büyükşehir ve il belediyeleri için düzenlediği teşekkür ziyaretleri kapsamında Bayburt’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Bayburt Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette AK Partili Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat ve MHP MYK Üyesi İdris Aydın bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gadalar 5 yıl önce

Almanyadan yazan arkadaş orda euroları cebe tıkıştırıp yazmak kolay sıkıyosa gel bayburdda yaşa da görelim ense traşını

Avatar
Halk 5 yıl önce

Cumhur ittifakı sadece bir siyasi ittifak olmayıp milletimizin istiklal ve istikbali için Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın BAHÇELİ 'nin önderliğin de ortaya çıkan ve devam eden bir yoldur...İnşaAllah güçlenerek devam eder...İki siyasi düşüncenin yetkilileri ve üyeleri son derece fedakar ve dikkatli şekilde bu ittifakı sürdürmelidirler...

Misafir Avatar
servet 4 yıl önce @Halk

1 kasım seçimlerinden evvel yedi sülalesine sövüyordunuz. Size hizmet etmeye başlayınca mı iyi oldu bahçeli.
Ayrıca milletin istikbalinin önündeki yegane engel sizin gibi her ihanetin arkasında durup, her ihaneti alkışlayanlardır. Habur yapıldığında nerede idin beyefendi ? 2010 referandumunda evet derken ihanet etmiyor muydun?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Almanyadan 5 yıl önce

Bu ittifaki bozmaya calisan cikarcilara inat devam edicek