CHP'de ilk kongre Demirözü'nde yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Demirözü teşkilatı kongre heyecanı yaşadı.

CHP'de ilk kongre Demirözü'nde yapıldı
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Demirözü teşkilatı kongre heyecanı yaşadı. 2016 Ocak ayında gerçekleşecek olan kurultay öncesi kongre sürecine giren CHP, Bayburt'ta ilk kongresini Demirözü'de gerçekleştirdi. 

Demirözü İlçe teşkilatında gerçekleşen kongrede iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Serdar Eslek'in yeniden aday olduğu seçimlerde Yaşar Limoncu'da aday oldu. 50 delegenin 41'inin oy kullandığı kongrede 24 oy alan Serdar Eslek yeniden başkan seçildi. Limoncu ise 13 oy alabildi. 

Kongre sonrasında bir teşekkür konuşması yapan başkan Serdar Eslek, "Öncelikle bu gün yapmış olduğumuz kongremizde gerek katılımın fazla olması, gerekse iki adayla demokratik bir yarış içinde gerçekleşmesi kongremizi daha önce yapılan kongrelerden çok farklı ve üstün kılmış, heyecan katmıştır. Şahsıma destek veren bütün partililerime çok teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.