Burç: "Bizim davamızda kula kulluk yoktur"

MHP Genel Merkezi tarafından, tüzük kurultayına imza verdiği için görevden alınan MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Burç: "Bizim davamızda kula kulluk yoktur"
Bayburt Postası - MHP Genel Merkezi tarafından, tüzük kurultayına imza verdiği için görevden alınan MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Burç, "Bizler koltuk sevdalısı değiliz. Bizim davamızda kula kulluk yoktur. Biz ancak Allaha kulluk ederiz. Biz Partimizin, Milletimizin, tabanımızın sesine kulak vererek imza verdik" dedi. 

Kurultay için imza veren delegenin ülkücü iradeyi temsil ettiğini söyleyen Burç, "Olağanüstü kongre hem Türkiye’yi hem de MHP'yi kurtaracaktır. Bu nedenle MHP nin güçlü olması iktidar olması Türkiye ve Türk Milleti için bir zorunluluktur" diye konuştu.

Burç, açıklaması şöyle:

"Koltuk sevdalısı değiliz, karara saygılıyız"

"Bizler Bayburt MHP teşkilatları olarak 7 Haziran seçimlerinde Bayburt'ta MHP'ye 1 milletvekili kazandırdık. Bundan dolayı MHP Bayburt teşkilatı ve yöneticileri olarak seçimlerde yoğun çalışmalarımızdan dolayı merkez ilçe teşkilatımıza, Aydıntepe ilçe teşkilatımıza, Demirözü ilçe teşkilatımıza, Arpalı belde teşkilatımıza, Bayburtlu hemşerilerimize bize verdikleri desteklerden dolayı hepsine teşekkür etmeyi borç bilirim. Genel Merkezimizin aldığı karara saygılıyız. Bizler koltuk sevdalısı değiliz. Bizim davamızda kula kulluk yoktur. Biz ancak Allaha kulluk ederiz. Biz partimizin, milletimizin, tabanımızın sesine kulak vererek imza verdik. Bizim Genel Başkanımızın şahsı ile her hangi şikâyetimiz yok, kendisine saygımız sonsuz." 

"Geleceği dert edinenler cezalandırıldı"

"Başkentimizde teröre kurban verdiğimiz şehitlerimizi milletçe gözyaşları içinde toprağa verirken, gündemlerinin ülkenin ferahı, bekası, kurtuluşu ve terör belası zannettiğimiz kişilerin önceliklerinin, kendilerini göreve getirmiş olan Ülkücüleri, Ülkücü Hareketin geleceğini dert ediniyor diye cezalandırmış olmasını ibretle izliyoruz. Milliyetçi Hareketin Genel Merkezi ülkemizi ve milletimizi felakete sürükleyen AKP iktidarıyla uğraşmalı. Kolluk değil iktidar hevesi taşımalı."

"Olağanüstü kongre MHP ve Türkiye'yi kurtaracak"

"Olağanüstü kongre hem Türkiye’yi hem de MHP'yi kurtaracaktır. Bu nedenle MHP'nin güçlü olması, iktidar olması Türkiye ve Türk Milleti için bir zorunluluktur. Türk dünyasını kucaklayan, kalbi Türkiye için çarpan önce ülkem, sonra partim, sonra da ben diyen, ülkeyi karşılıksız seven, davasına ölümüne bağlı bizleri üzmektedir. Türkiye’nin kaderini MHP belirleyecektir. Aksi halde Sayın Cumhurbaşkanı'nın her fırsatta dillendirdiği Başkanlık Sistemi ile ne Türkiye'den de, MHP'den de hiçbir eser kalmayacaktır.

"Ülkücü Hareket bizim için geçici bir heves değildir"

"Genel kurulun yapılması için imza veren il teşkilatlarının kapanması, MHP ve Ülkücü Harekete gönül veren milyonları üzmüş, kısmen hatta derinden yaralamıştır. Denizli, Uşak, Aksaray, Kilis teşkilatları kapatılmış, ayrıca disiplin süreci başlatılmıştır. Ülkücü irade olağanüstü kurultay için imza veren, vermeyen MHP ve Ülkücü Hareketin içinde önemli görevler üslenmiş delege arkadaşlarımız, ülkücü iradeyi temsil etmektedir. MHP ve Ülkücü Hareket bizim için geçici bir heves değildir. Bizim baba ocağımız, ana kucağımız, vatanımızdır."

"Koltuk için el ayak öpenlerin..."

"Hayatı boyunca hiç bir şeyi olamamış, kaza-kader koltuklarda oturmuş, çapları koltukları doldurmak dışında mevki, makam ve şeref şartlarından hiç birine yeterli liyakate caiz olmayan, toplumda itibarını kaybetmiş, menfaat çıkar ve ayak işleri yürüteceğini zannedip koltuklara talip olanların, koltuk için el ayak öpenlerin bu davaya kar yerine zarar getireceği kanaatindeyim."

"Ülkücülüğümüz kimse elimizden alamaz"

"MHP tüzüğünü kullanarak bizi görevden alan irade, 63. maddeyi de uygulasaydı, daha uygun olurdu. İl başkanlığını elimizden alabilirler ama bizim ülkücülüğümüzü kimse elimizden alamaz. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş, 'Ülkücü Hareket'in başarıya ulaşabilmesi ve iktidar olabilmesi için Türk Milletinin, Türk insanının gönlünü feth etmeliyiz' ifadesinde bulunmuşlardır. Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir. Birbirimizi kırmadan Ülkücü Hareketi iktidara taşımak için 'Yaratılanı severiz, Yaratandan ötürü' felsefesi ile insanlarımızı hangi siyasi görüşten olursa olsun onlara Allah rızası için bakarak hareketimizi bir adım daha ileri götürmek için el ele vermeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozacak, iğrenç algı politikalarından MHP ve Ülkücüler adına mangalda kül bırakmayan zavallılardan kurtulmak için MHP Genel Merkezimizin daha duyarlı olacağı kanaatindeyiz. Yüce Allah izin ve ömür verdiği müddetçe davamızın emrinde ve hizmetinde olmaya ülküdaşlarımızın ve aziz Türk Milletinin yanında haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
MHPSüleyman Burç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 8 yıl önce

DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZ SİZLER DOĞRUYU, OLMASI GEREKENİ YAPTINIZ. ONLAR YANLIŞI YAPTILAR. MÜSTERİH OLUN. SİZİ DESTEKLİYORUZ. TEPEDEKİLERDENDE, BURALARA ŞİMDİ ATANANLARDAN DA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ. MERAK ETMEYİN. TEŞKİLATLARI KAPATMAKLA, YÖNETİCİLERİ GÖREVDEN ALMAKLA BU İŞLERİN RAYINA GİRECEĞİNİ ZANNETMESİNLER.TREN RAYDAN ÇIKMIŞTIR ARTIK .ŞİMDİYE KADAR BU TEŞKİLATA KİM NE KADAR HİZMET ETTİ İSE ALLAH RAZI OLSUN. MAKAMLAR MEVKİLER GELİP GEÇİCİDİR. 1 KASIM SEÇİMLERİN GERÇEK MAĞLUBUNUN ASIL MÜSEBBİBİ İNSANLARIN YÜZÜNE BAKMADAN ELLERİNİ ÖPTÜREN ZATTIR. TUZ KOKMUŞTUR. DEĞİŞİM ŞART OLMUŞTUR. ÇÜNKÜ ÜLKÜCÜ HAREKETİN % 90'I DEĞİŞİMDEN YANADIR. HERKES TEPKİLİDİR.

Avatar
Cengaver 8 yıl önce

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun tarihe düştüğü şu müthiş notu hatırlatayım: "Türkiyedeki siyasi partilerin tarlaları çok derinden sürülmüştür." Bu gerçek değişmedikçe parti içi muhalefet böyle aksi tepkilerle örselenir. Duruşunuz haklı ve onurlu bir duruştur. Dikkatimi çekti, Karaoğlu neden fotoğrafta yok?

Avatar
kadir 8 yıl önce

ben sana yazmıştım başkan medyadan uzak dur senide alırlar fazla geçmeden almışlar geçmiş olsun demek ki hayırlısı buymuş

Misafir Avatar
ali 8 yıl önce @kadir

kardeş doğruları dile getirmek, insanlarla paylaşmak, yanlışı eleştirmek eğer eleştiriliyorsa, o zaman herkes bildiğini yapsın, kimsenin de sesi çıkmasın. yok böyle bir şey. o diktatörlükle yönetilen ülkelerde olur. saygılar

Beğenmedim! (0)
Avatar
ismail 8 yıl önce

Bahçeli en büyük diktatördür. Kendine karşı gelenin kafasını kopartıyor. Bir daha ki seçimde biz de onu kopartacağız. O ancak baraj altını görünce mhp safrasından kurtulacak.