Burç: "AKP en iyi bildiği işi yapıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, koalisyon görüşmeleri ve erken seçim konuları hakkında bir açıklama yaptı.

Burç: "AKP en iyi bildiği işi yapıyor"
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, koalisyon görüşmeleri ve erken seçim konuları hakkında bir açıklama yaptı. Burç, AK Parti'nin 'MHP koalisyona hayır dedi' türündeki açıklamalarının gerçekle alakası olmadığını ifade ederek, Başbakan Davutoğlu'nun balkon konuşmasında 'Bu tablodan ya erken seçim, ya da azınlık hükümeti çıkar' ifadelerini kullandığını belirtti.

MHP'nin 4 şartının AK Parti tarafından kabul edilmediğini ve bunun sonucunda koalisyon görüşmelerinin dahi yapılmadığını söyleyen Burç, erken seçim kararı ile birlikte MHP'ye iftiralar atıldığını söyleyerek, "Saraydan gelen start üzerine 'etek giymiş yandaş medya' başladı karalama haberlerine, fistan giymiş aktroller saldırıya başladı küfürlerle hakaretlerle, sahte anketçiler servise başladı uydurma anketleri. AKP en iyi bildiği işi yapmaya başladı. İftira atmaya. Peki sonuç? Bir tuğla koparamadılar MHP'den, hiç bir zamanda koparamayacaklar" diye konuştu.

Burç, şu açıklamayı yaptı:

"Her yerde kaos ve korku, her yerde kan varken Davutoğlu ve Erdoğan yavaş yavaş, sindire sindire, alıştıra alıştıra bölüyorlar ülkeyi. Tabi bunu yaparken de, adım adım gerçekleşen bölünmenin müsebbibi kendileri değilmiş gibi hakaret ve tehdit yoluyla MHP'yi suçluyorlar. Ülkeyi Türk-Kürt diye böleceksin, milleti Alevi-Sünni diye ayrıştıracaksın. Yönettiğini zannettiğin ülkede 'Sivas'ın ötesi' diye bir tabir çıkaracaksın. Bunlar Alevi, bunlar Sünni diyerek mahalleyi ev ev parçalayacaksın. Sonrada çıkıp fitne tohumları ektiğiniz, bin yıllık kardeşliğin bozulma faturasını MHP'ye keseceksin. MHP'ye iftiralar atacaksın. Tıpkı 7 Haziran gecesi yaptığın balkon konuşmasında önce 'bu tablodan ya azınlık hükümeti, ya da erken seçim çıkar' ifadeleriyle meydan okuyup, sonrada senin çağrına hodri meydan diyen sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli'yi  'seçim istiyor' diye suçladığın gibi. Daha sonra balkon konuşmanı yayından kaldırttın. Adalet bunun neresinde."

"Suçlu Erdoğan ve Davutoğlu değil de MHP mi?"

"Veya önce 'koalisyonlar felakettir' diyerek koalisyonun önünü tıkayıp, sonra da hiçbir şey olmamış gibi 'bak gördünüz mü MHP koalisyon istemiyor' yalanıyla bir kez daha diye suçladığın gibi. Peki MHP size ne dedi? 4 şart sundu. Anayasanın ilk dört maddesi değiştirilemez. Çözüm süreci sonlandırılır. Suçlular yargıya teslim edilir.3-Cumhurbaşkanı yasalar çerçevesinde hareket eder. 17-25 Aralık sanıkları adalete hesap verir. Kabul etmediniz. Şimdi suçlu Erdoğan ve Davutoğlu değil de MHP mi?"

"Bir tuğla koparamadılar MHP'den"

"Uzun lafın kısası Erdoğan'ın kontrolündeki Davutoğlu MHP ile koalisyon değil, erken seçim hükümetini konuşmaya gelmişti. Tabi MHP'nin oyuna gelmediğini görünce de başladı MHP üzerindeki entrika ve Bizans oyunlarına. Neymiş MHP her şeye karşıymış. MHP ne seçim istiyormuş, ne de koalisyon. Saraydan gelen start üzerine 'etek giymiş yandaş medya' başladı karalama haberlerine, fistan giymiş aktroller saldırıya başladı küfürlerle hakaretlerle, sahte anketçiler servise başladı uydurma anketleri. AKP en iyi bildiği işi yapmaya başladı. İftira atmaya. Peki sonuç? Bir tuğla koparamadılar MHP'den, hiç bir zamanda koparamayacaklar."

"AKP'nin bitmek bilmeyen yalanlarından bıktık"

"13 yıldır bitmek bilmeyen cehalet, kibir, şımarıklık ve hırs ile Türkiye'yi yönetmeye çalışan AKP'nin bitmek bilmeyen yalanlarından bıktık. 13 yıldır tek başına iktidar olup her suçu muhalefete yıkmalarından çeşitli oyunlarından ve kapalı kapılar arkasında çevrilen kaset ve kumpas senaryolarından bıktık. Görünen o ki her şeyi kafasına göre yapmayı hak gören zat algı yönetimiyle yönettiği ülkeyi 'ya istikrar ya kaos' diyerek yeni çıkmazın içine sokuyor. MHP asla iktidardan kaçmıyor, aksine MHP dik ve dirayetli bir iktidar istiyor MHP Yüce Türk Milletinin gönlünü fethederek iktidara gelecektir. Cenab-ı Allah Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa eren 9 yıl önce

Allah ıslah etsin bu nefsin elinde gözleri kör, kulağı sağır olan akpelileri.
Yalanlarınızdan ve sizlerden bu ülke ve milletimiz bıktı. Düşün artık yakamızdan!