BBP’den MHP İl Başkanına tepki!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo, Milliyetçi Harket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Kasap’ın sosyal medya hesabından ‘Muhsin Yazıcıoğlu’ paylaşımına sert tepki gösterdi.

BBP’den MHP İl Başkanına tepki!
Bayburt Postası - MHP İl Başkanı Kasap’ın paylaşımını kınayarak bulunduğu makamdan istifasını talep eden Bozo’nun yazılı olarak yaptığı açıklaması şöyle: 

“Dava adamlığı kimliğini kuşanıp yola çıkan bir saniyesine bile hükmedilemeyen bir dünya için fırıldak olmayan, düz duran, düz yürüyen, düz konuşan ve birileri gibi vatan sevgisinin edebiyatını yapmayıp söz konusu vatan ve millet olduğunda canı pahasına mücadele eden Büyük Birlik Partisi ebedi şehit lideri sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sırf kendilerini gündemde tutmak için şehit liderimizi kendi çirkin emellerine alet eden Milliyetçi Hareket Partisinin Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap’ın 25 Mart günü saldırmasının başka bir sebebinin olmadığının farkındayız. Tepkiler üzerine yazısını kaldırıp değişmesinin hiçbir farkı yoktur. Bayburt’tan Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezine sesleniyoruz; Sorumsuz il başkanınızın Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Ülkü Ocaklarını böyle bir zan altında bırakmamak için bir an önce Yazıcıoğlu ailesi başta olmak üzere Büyük Birlik Partisi ve biz alperenlerden özür dileyerek istifa etmesini en doğal hakkımız olarak istiyoruz.”

Öte yandan MHP İl Başkanı Kasap sosyal medya hesabındaki paylaşımının kaldırarak söylemlerinin çarpıtıldığını vurgulayan bir mesaj yayımladı. 

Anahtar Kelimeler:
Bekir KasapBurhan Bozo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Enver 4 yıl önce

Bekir bey önce tükürmüş sonra süpürmüş:)
Hükmü bey ile ilgili de daha beter konuşurdu eskiden.Sonra bir baktık kollarının altına girdi. Kendine bir başarı hikayesi çıkardı. En tepeden en aşağı aynı.

Avatar
ahmet hamdi 4 yıl önce

her zamanki gibi boyundan büyük laflar etmeye kalkmış. Sonrada altında kalmış. Nesini dikkate alalım.

Avatar
Muhittin 4 yıl önce

Hacı Ali Akan efendi. Ülkücülük MHP nin tekelinde değildir. Bunu unutma beni de konuşturtma.

Avatar
Gurbetci 4 yıl önce

Vatanini milletini dinini bayragini seven herkez ulkucudur illaki ulkucu olmak icin mhp li olmak gerekmiyor

Avatar
Turan 4 yıl önce

MHP de Bekir kasap dan başka il başkanı olacak kimse yok mu Bayburt da. Yıllardır Bekir kasap. Adam alikıran baş kesen hesabı tapulamış başkanlığı. Nice güzel insanlar var MHP de. Bu kasabın tekelini kurmaları lazım. Ve ülkü ocakları il başkanı nı öneriyorum başkanlığa

Avatar
İbrahim deligöz 4 yıl önce

Bir ŞEHİTe saygısızlık yapmayı yakıştıramadım başkana.hemde kendini TURANa ve İSLAMa adayan bir ŞEHİTe...

Avatar
Sinan gül 4 yıl önce

Böyle bir açıklama mhp il başkanına yakışmadı yazıklar olsun

Avatar
Bayburt lu 4 yıl önce

O zatın beyanatı ve varsa vicdanıyla başbaşa bırakıyoruz Muhsin başkanın ruhu şad mekânı cennet olsun ruhu için el Fatiha