BBP olağan kongresi Destici'nin katılımıyla gerçekleşti

Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanlığı'nın 4. Olağan genel kurul kongresi Genel Başkan Mustafa Destici'nin katılımıyla Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

BBP olağan kongresi Destici'nin katılımıyla gerçekleşti
Bayburt Postası - Parti binası önünde davul-zurna eşliğinde halk oyunları ekibinin gösterileri ile karşılanan Genel Başkan Destici, Bayburt programında Masat köyündeki Dede Korkut türbesini ziyaret etti. 



Şair Zihni Kültür Merkezi'ndeki kongrede bir konuşma yapan Genel Başkan Destici, Nizam-ı Alem İ'la-yı Kelimetullah davasına bugüne kadar hizmet edenleri minnet ve şükranla anarak, yeni seçilecek yönetime başarılar diledi. Destici, "Türklüğün anayurdu Bayburt'ta, bu kadim topraklarda BBP davasını en üst seviyelere çıkarmak için yapacağınız çalışmalarda başarılar dileriz. Genel Merkez olarak her zaman çalışmaların takipçisi olarak, sizlerin yanında olacağız" dedi.  



Yapılan kongre sonrası BPP Bayburt İl Başkanlığına Burhan Bozo seçilirken, yönetim kurulunda Salih Karaaslan, Habip Ata, Rasim Aktaş, Sezgin Akbaş, Ayhan İskipoğlu, Ali Palabıyık, Yavuz Özer, Sakin Ata, Gökhan Yücel ve Ruhlar Çetiner isimleri yer aldı.



Kongreye BPP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ve partililer katıldı. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.