BBP İl Başkanı Eryılmaz: "İdam İstiyoruz"

Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ülkede yaşanan çocuk tecavüzleri ve terör olaylarına sert tepki gösterilerek, “idam istiyoruz” denildi.

BBP İl Başkanı Eryılmaz: "İdam İstiyoruz"
Bayburt Postası - Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanı Mehmed Cihad Eryılmaz, "Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları olarak hainlerin hak ettikleri cezaları alması için yıllardır mücedele ediyoruz. Milyonlarca imza topladık haine ve tecavüzcüye halk idam istiyor dedik devlet yöneticilerimiz bizi duymadı. Meclise yasa tasarısı sunduk reddedildi. Hainler ve tecavüzcüler için istenen bu cezayı reddedenlerin neyden korkuları var" dedi. 

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Yine çocuk yine tecavüz…Yine terör yine şehit.. ve hep göz yaşı.

Allah hepimizi affetsin bu millet Türk milleti olamaz, Türk milleti İslama bu kadar cahil kalamaz. Bizler diri diri gömülen kız çocuklarını mezardan çıkartan, kadına ve kadın haklarına değer veren,cenneti o kadınların ayakları altına seren bir peygamberin ümmetiydik. Bizler devletin ve milletin bekası içinbırak haini kendi öz kanından canından kardeşinden geçen, ulasal bayramlarını çocuklara armağan eden bir ecdadın torunlarıydık.

Peki bugün yaşanan olaylar, olaylara verilen cezalar İslam hukukunun, Türklük töresinin neresinde var.
Özge Can Aslan  cinayetinin ardından yurtta kalan öğrencilere tecavüz, ardından Adana’da 4 yaşındaki çocuğa tecavüz ve şimdi de İstanbul’da 5 yaşındaki çocuğa tecavüz ve daha hatırlamadığımız bilmediğimiz niceleri.

30 yılı aşkın süredir verdiğimiz 30 bin can yetmezmiş gibi 4 tane şehit daha. Peki bu suçları işlayenlerin cezası; canlarına kastettikleri yapısını kültürünü bozmaya çalıştıkları bu milletin verdiği vergilerle cezaevlerinde yaşamak mı yoksa yağlı urgan mı?

Büyük Birlik Partisi ve Alperen ocakları olarak hainlerin hak ettikleri cezaları alması için yıllardır mücedele ediyoruz. Milyonlarca imza topladık haine ve tecavüzcüye halk idam istiyor dedik devlet yöneticilerimiz bizi duymadı. Meclise yasa tasarısı sunduk reddedildi.

Hainler ve tecavüzcüler için istenen bu cezayı reddedenlerin neyden korkuları var.

Sayın Cumhurbaşkanının yasa gelirse imzaların dediğini hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanının aynı zamanda AK Parti genel başkanı olduğunu biliyoruz, AK Partinin bu yasayı geçirecek çocunluğa sahip olduğunu biliyoruz. Peki buna rağmen neden hâlâ idam yasası getirilmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız mı  söylemlerinde samimi değil, AK Parti Genel Başkanı mı partisindeki vekillere  söz geçiremiyor?

Biz Cumhurbaşkanının samimiyetine inanıyoruz ve eğer milletin vekilleri gereğini yapmıyorsa konuyu millet getirsin, millet olarak biz gereğini yaparız.

Konuşmalarıma son vermeden önce yöneticilere hatırlatmak istiyorum. Bu ülkede başta 30 bin kişinin İmralı’daki katili olmak üzere onunla beraber bu mukaddes vatanı bölmeye çalışan hainler toplumun yapısını bozan tecavüzcüler yaşadığı müddetçe ülkede ne huzur kalır ne düzen ve bizler artık huzur istiyoruz. Kuran’ın hükmüne uyarak kısas istiyoruz, idam istiyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alperen 5 yıl önce

SARAYA USAKLIK YAPIYORSUNUZ SARAY CIKARSIN iDAM YASASINI .