BBP Bayburt Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkaya

Bayburt Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları İl Başkanlığına atanan Esra Özkaya, bir açıklama yaptı.

BBP Bayburt Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkaya
Bayburt Postası - Özkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Beni böylesi kutsal bir göreve layık gören dava büyüklerime teşekkür ediyorum. Görevimi layıkı ile yerine getirmeye çalışacağım. Bugün ülkemiz iç ve dış güvenliğinin emniyet altına alması için olağanüstü bir çabayla, büyük bir mücadele veriyor. Başta ABD olmak üzere Avrupa devletleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne; karşı olan terör örgütlerini gerek gizli gerekse aleni olarak destek vermektedirler. Bu ikiyüzlü devletlere karşı elbette ki bizim de bireyler olarak, topyekûn olarak sadece kendimizi değil de milletimizi ve de devletimizin yanında olmamız gerekmektedir. Bu ülkede al-bayrak altında kardeşçe yaşadığımız alevisi-sünnisi, Türk’ü Kürdü birlik olma günü. Oynanan oyunları kurulan tuzakları birlik olarak bozacağız.”

Özkaya, en kısa sürede yönetimini oluşturacağını ve birlikte çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Esra özkaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kürşat Barın 4 yıl önce

"Büyük Birlik Partisi Bayburt Kadınlar Kolu" İl Başkanlığına seçilen Esra Özkaya ve yönetimine, İl Teşkilatına, Dede Korkut Diyarı Bayburtumuza Hayırlı Uğurlu olsun. Görevlerinde Başarılar Dileriz..

Avatar
A. T. Selamet 4 yıl önce

Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılar dileriz.

Avatar
Ahmet Doğan 4 yıl önce

Hayırlı olsun başarılar dilerim kardeşimize