“Bayburt'a uçakla, trenle geleceğiz“

AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı Avukat İsrafil Kahraman, temayül yoklaması öncesi teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

“Bayburt'a uçakla, trenle geleceğiz“
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı Avukat İsrafil Kahraman, temayül yoklaması öncesi teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Beyzade Düğün Salonu'nda muhtarlar, mahalle ve köy temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Kahraman, Bayburt'un ulaşım ağlarının yetersiz olduğunu belirttiği konuşmasında, "Bayburt'a çok büyük projeleri kazandıracağız. İnşallah Bayburt'a uçakla geleceğiz. Bayburt'a trenle geleceğiz. Bunu sağlayacağız" dedi.

Bayburt'un hak ettiği konuma gelmesi için Bayburt milletvekili adayı olduğunu söyleyen Kahraman, konuşmasında şunları söyledi:

"Ankara'ya göndereceğimiz kardeşlerimiz Bayburt için mücadele edecekler. Bu mücadeleyi yapacak vekilleri Ankara'ya göndermeliyiz. Allah nasip eder de ben sizin vekiliniz olursam beni asla ve asla yalnız bırakmayacaksınız. Bayburt'un en önemli problemi dünyanın ticaret merkezlerine kapalı oluşudur. Bakın Bayburt ülkemizdeki diğer illerle rekabet içerisine giremiyor. Siz Bayburt'ta fabrika kursanız bir şey üretseniz maliyetleriniz yüksek olur. Çünkü ulaşım ağları gelişmemiş. Bayburt'a çok büyük projeler kazandıracağız. İnşallah Bayburt'a uçakla geleceğiz. Bayburt'a trenle geleceğiz. Bunu sağlayacağız. Hayvancılık açısından Bayburt'u marka şehirlerden bir tanesi yapacağız. Organik tarım açısından Bayburt'u marka şehir yapacağız. Büyük iş adamları, büyük tüccarlarla, büyük marketlerle Bayburtlu üreticileri buluşturacağız. Bayburt'un sütünü doğrudan doğruya süt fabrikasına satmayacağız, onu ürün haline getirip daha çok para kazanacağız. İşte milletvekili bunlara öncülük edecek. Ben bu duygu ve düşüncelerle önce Allah'a dua ederek yola çıktım. Önce beni gurbet elde inşaatlarda çalışarak hela lokma ile büyüten babamın duasını alarak, süt satarak beni okutan annemin duasını alarak huzurlarınıza geldim. Bu kardeşinize dua edin, destek verin ve Ankara'ya giden 2 kardeşinizden biri yapın ve bizi Bayburt'a çalışmak için Ankara'ya gönderin."   

Anahtar Kelimeler:
AK Partiİsrafil Kahraman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sevilay düzgün-sidney @ALOŞ 9 yıl önce

eski ve sn özbek ne yaptıki,,???,bir demiryolunun imzalarını 19 bin imzayı hiçe saydı sn başbakana vermedi.??,sn İsmail kahraman Bayburt için başarılı işler yapar,zira güzel
ahlaklı ve çalışkan,başarılar dileği ile sn aloş bey.!!

Avatar
gani adıgüzel-bursa @ALOŞ 9 yıl önce

40 yıldır Bayburt m.vekillerinin hiçbiri,emekli olduktan sonra bayburtta ikamet etmiyorlar?
"acep nedendir"ah talihsiz Bayburt ah-ah...sn battal,raci,polat,özbek aday olursalar.!!?
ak.pati 1..................MHP.1 olur...iyi günler.

Avatar
serap çalışkan-izmit @bayburtlu recep 9 yıl önce

güzelde ,emekli olduktan sonra bayburtu terk ediyor.,ve emekli maaşı 7 bin tl gel keyfim gel.bayburta çalışkan vekil lazım!!!,yeter artık.

Avatar
Ozan 9 yıl önce

Sayın aday adayı seçilince devletten maaş alacak mısın?

Avatar
bayburt halkı 9 yıl önce

sn kahraman görüş ve önerileriniz güzel,Allah yar ve yardımcınız olsun.

Avatar
ercan köroğlu 9 yıl önce

Sayın kahraman herzaman senınleyız

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Aday adayı iyiki gemiyle geleceğim dememiş

Avatar
bayburtlu recep 9 yıl önce

Hakikaten hangi zamanlarda bayburtu, bayburtluyu tanıyorsunuz, biz bu memleketin tozunu, toprağını, soğuğunu, derdini çeken, bayburtun içinden yetişmiş ve bayburt halkını bilen birini istiyoruz,