Bayburt AK Parti'de il danışma meclisi toplantısı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, "Bugün burada birlikteysek, birbirimizle konuşabiliyorsak milletimizin o ferasetli, o kararlı, o yürekli, o kahraman ruhu sayesindedir." dedi.

Bayburt AK Parti'de il danışma meclisi toplantısı
Bayburt Postası - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, "Bugün burada birlikteysek, birbirimizle konuşabiliyorsak milletimizin o ferasetli, o kararlı, o yürekli, o kahraman ruhu sayesindedir." dedi.

Yüksektepe, AK Parti Bayburt İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, teşkilatçılığın gönül, yürek ve sevda işi olduğunu söyledi.

AK Parti teşkilatının Türkiye siyasetinin omurgası olduğunu ifade eden Yüksektepe, "Dolayısıyla bizler her an, her zaman dinamik, uyanık, enerjik, birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız, buna ihtiyacımız var. 15 Temmuz'da buna ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu, bunun ne kadar gerekli olduğunu hep birlikte yaşadık." diye konuştu.

Yüksektepe, 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin ve Türk halkının hain bir kalkışmayla karşı karşı kaldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Hiçbirimiz rüyalarımızda bile göremezdik ama Rabbime hamd olsun. Biz kahramanlığın o tankların üzerine atılmayı, şehadete koşmayı hep Çanakkale Zaferi'nde, Kurtuluş Savaşı'ndaki zaferlerde, Malazgirt'te, Bedir'de, Uhut'ta olduğunu zannediyorduk. Çünkü bunları biz yaşamadık ama 15 Temmuz gecesi biz bunu yaşadık. Bundan dolayı bugün burada birlikteysek, birbirimizle konuşabiliyorsak milletimizin o ferasetli, o kararlı, o yürekli, o kahraman ruhu sayesindedir."

AK Parti davasının büyük bir dava olduğunu ve bu davaya gönül verenlerin asla küçük meselelerle uğraşıp birbirlerine kırgınlık gütmemeleri gerektiğini dile getiren Yüksektepe, "Biz AK Partiyiz, Adalet ve Kalkınma Partisi. Bizim yolumuz doğru bir yol. Dolayısıyla her birimizin omuzundaki, mahallemizdeki üyemizden il başkanımıza, belediye başkanlarımızdan milletvekillerimize, bakanlarımıza kadar ve Sayın Başbakanımıza kadar hepimizin omuzundaki yük çok büyük. Çünkü sadece bu coğrafyadaki Müslümanlar değil, dünya mazlumlarının umudu Türkiye" ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu da bazı iç ve dış mihrakların 15 Temmuz'da Türkiye üzerinde oynamak istedikleri oyunlarda başarılı olamayınca şimdide Türkiye'nin kendi insanlarını mağdur ettiği algısını yaymaya çalıştığını belirtti.

Kavcıoğlu, Türkiye hakkında çeşitli çıkar odaklarının yaymaya çalıştığı bu algı karşısında özellikle AK Parti teşkilatlarının uyanık olması gerekliliğine dikkati çekerek, "Bizi sağlı sollu vurarak oluşturmaya çalıştıkları algı. Bunun bir tanesi paralel yapıdan kaynaklanan algı. Yani içerde mağduriyet edebiyatı yaparak, dışarıda insan hakları açısından yine susturuluyor, öldürülüyor, götürülüyor, getiriliyor gibi algılar yaratarak Türkiye'nin itibarını sarsmaya çalışıyorlar." açıklamasında bulundu.

Bu durumu halka iyi anlatarak oynanmak istenen oyuna dikkat çekilmesini isteyen Kavcıoğlu, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da 250 insanın canına kasdedildi, 2 bin insanımız yaralandı. O gün 250 canın canlarıyla bedel ödediğini unutmayalım. Bu ülke için, bu ülkenin varlığı için, bu ülkenin gelişmesi için hepimiz bir bedel ödeyeceksek bunu ödemeliyiz, ödeyeceğiz de. Özellikle AK Parti teşkilatları bu bedeli ödemeden hiçbir zaman çekinmeyecektir. Dolayısıyla bu mağdur edebiyatının hiçbir zaman piyonu olmayalım, kesinlikle de pirim vermeyelim."

Toplantıya, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sevimli ve Kadın Kolları Başkanı Susam Kaban katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.