Bayburt, 4 yıl sonra Başbakan ağırlayacak

21 Nisan 2011’de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Bayburt, tam 4 yıl sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak.

Bayburt, 4 yıl sonra Başbakan ağırlayacak
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 26 Nisan Pazar günü Bayburt’ta miting yapacak. 21 Nisan 2011’de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Bayburt, tam 4 yıl sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesi miting programını 25 Nisan’da Erzurum’dan başlatacak olan Davutoğlu, aynı gün Sivas’ta da miting yapacak. Davutoğlu’nu, bir gün sonra ise önce Gümüşhane, ardından Bayburt ağırlıyor.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Dışişleri Bakanı olarak kente gelen Davutoğlu, 'Başbakan' sıfatıyla ilk kez Bayburt'ta olacak. 26 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Gümüşhane’de miting yapacak olan Davutoğlu’nun Bayburt programı aynı gün saat 15.00’da başlayacak. Bayburt AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde partisinin Bayburt adayları Bünyamin Özbek ve Naci Ağbal ile vatandaşların karşısına çıkacak olan Davutoğlu, saat 16.00’da Saathane Meydanı’ndan halka seslenecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bayburt'a en son 18 Ağustos 2014 tarihinde, Dışişleri Bakanlığı yaptığı dönemde gelmişti... İşte Davutoğlu'nun son Bayburt ziyaretinden objektiflerimize yansıyan görüntüler...





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

demek ki bayburt 4 yılda bir hatırlanıyor.ne diyelim ki başka

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

demek ki bayburt 4 yılda bir hatırlanıyor.ne diyelim ki başka