Başbakan Binali Yıldırım Bayburt’a geliyor

Başbakan Binali Yıldırım Bayburt’a geliyor.

Başbakan Binali Yıldırım Bayburt’a geliyor
Bayburt Postası - Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım, Bayburt-Gümüşhane Havaalanının temel atma töreni ve miting için Bayburt’a geliyor. 

Başbakan Binali Yıldırım, 13 Haziran Çarşamba günü Bayburt’a gelerek Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenecek mitingle vatandaşlara hitap edecek. Aynı gün Gümüşhane’yi de ziyaret edecek olan Yıldırım, büyük proje Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın temelini de atacak. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, “AK Parti teşkilatları ve Bayburtlu hemşerileri olarak Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı hep birlikte kucaklayacağız. Anadolu’nun ve coğrafyamızın yiğit evladını bağrımıza basacağız. Allah’ın izniyle hep birlikte 13 Haziran günü Bayburt-Gümüşhane Havaalanının da temelini atacağız.” dedi.

Başbakan Yıldırım’ın Bayburt’a müjdelerle geleceğini sözlerine ekleyen Yumak, şöyle devam etti:

“Sayın Başbakanımız havalimanının temelini attıktan sonra inşallah saat 16.00’da Bayburt Ortaokulu önünde düzenleyeceğimiz mitinge katılacak ve değerli vatandaşlarımıza hitap edecektir. Yapacağımız miting ve temel atma törenimize bütün hemşerilerimizi davet ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Ahmet 6 yıl önce

Gene gelir verir gazı zavallı Bayburtlu tren hayali kuradursun

Avatar
ALİ 6 yıl önce

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ GİTTİ, BAYBURT BİTTİ. CADDELERDE KİMSE YOK. KÜÇÜK BİR KASABA. PAZARTESİ VE CUMA GÜNÜDE KÖYLERDEN GELENLER OLMASA BAYBURT'DA ESNAF BİTTİ. AÇ GÖZLÜ MARKETLER GRUBU BAYBURT'U MARKETE BOĞDULAR. 30 BİN KİŞİLİK BİR İLDE 20-30 TANE BÜYÜK MARKET VAR. BAKKAL GİBİ MARKET AÇILIYOR. GENÇLER İŞSİZ. İŞKURLA, ÇAĞRI MERKEZİ İLE BU İŞ ÇÖZÜLMEZ. BU MEMLEKETE KALICI NÜFÜS GETİRECEK BİR YATIRIM YAPILMALI. MALİYE BAKANIMIZIN ŞAHSİ GAYRETLERİ İLE BİR ŞEYLER YAPILDI, AMA TAMAMI DEVLET KURUMLARINA AİT BİNA. İSTİHDAM İÇİN HİÇ BİR ŞEY YOK. SİYASİLERE DUYURULUR.

Avatar
Ali Murat 6 yıl önce

Keşke sayın Başbakanım..Köseden bayburta kara yolu ile gelir de. 10 yıldır bitmeyip müteahitlerin oyuncağı haline gelen kara yolunun durumunu görür de .birilerine hesabını sorar.

Avatar
erol 6 yıl önce

Mhpnin vekil göndermesini bir akpli olarak istesemde böyle bir dönemde aday tartışması saçmalık.Fetani beyle devam...

Avatar
Deli Coruh 6 yıl önce

Adina reisci vb yazip insanlara "hain" sifatini arlanmadan atabilenler bi bitmediniz gitti. Kibir kibir nereye kadar. Alismissiniz agac golgesinde yasamaya. Ayiptir gunahtir sizden olmayan farkli ses sahipleri hain olmak zorunda degil!!

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

En son gelen başbakanımız tren sözü vermişti, ne oldu şimdi tren istasyonun açılışı mı var. Neden Türkiye de tek vekili olan iliz. Referandum da %100 mü olmalıydı acaba! İnşAllah bayburtumuz için gerçekleştirilecek vaatlerde bulunursunuz sayın başbakanım. Gelin bakalım

Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Hava limanı hayırlı olsun;
Bayburt un gelişimi adına hava limanı yeni bir hareket katar inşAllaha;
Sn Başbakana TREN yolu sözünüz vardı hatırlatmasını da unukmayalım,

Avatar
Gada 6 yıl önce

Halen tren diyenler var ne treni kardeşim uyan uyan