Bakan Ağbal, Konursu'da destek istedi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, merkeze bağlı Konursu köyünde bir araya geldiği vatandaşlardan ülkenin kaderini belirleyecek öneme sahip 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Bakan Ağbal, Konursu'da destek istedi
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Son üç aydır bunların ağababaları plan kuruyorlar, ekonomi üzerinde ataklarda bulunuyorlar. Ekonomimiz sağlam, atlatırız bunları yeter ki 24 Haziran'a varalım. 24 Haziran'da bunların ağababaları da cevaplarını alınca tekrar pusularına çekilecekler." dedi.

Bakan Ağbal, merkeze bağlı Konursu köyünde bir araya geldiği vatandaşlardan ülkenin kaderini belirleyecek öneme sahip 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Kandil'deki operasyona işaret eden Ağbal, "Artık Kandil'in levhalarını gördük, yani son vuruş aşamasındayız." diye konuştu.

Ağbal, milli ve yerli savunma güvenlik sistemlerine yönelik gelişmeler hakkında bilgi vererek, bu aladaki çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yönlendirilmesi ile hayata geçirildiğini vurguladı.

Bu alandaki gelişmelerin inanç ve güven sayesinde hayat bulduğuna değinen Bakan Ağbal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu coğrafyada böyle bir lidere sahip başka bir ülke var mı? Sayın Cumhurbaşkanımızın son 16 yıldır yaptıklarını üst üste koyduğumuz zaman etrafımızdaki ülkelerdekiler kıskanıyor bizi, 'Biraz da Recep Tayyip Erdoğan gelse buraları yönetse' diyorlar. O açıdan, bugün Kandil'de bu alçaklara son vuruşu kahraman askerimizle yapacağız. Bu bir inançla imanla ülkemize güvenmekle başladı. Cumhurbaşkanımızın kati talimatı var, son bir tanesi kalmayana kadar bunların inleri darmadağın edilecek. Kandil'de onların inleri başlarına yıkılacak. Kahraman askerimize dua ediyoruz. Onun için 24 Haziran'da bir kağıt parçasını, oy pusulasını sandığa atmıyoruz, kaderimizi tayin edecek bir seçimi yapıyoruz ve bu kaderimiz güçlü Türkiye için ülkenin yarınları ve geleceği için."


"Yalanını ortaya koyuyorum bozuluyor"

Ağbal, "Karşımızda kim var?" sorusunu yönelterek, "Kemal Kılıçdaroğlu, eski SSK Genel Müdürü. SSK'yı batırmış, ben de Maliye Bakanı olarak her gün yalanlarıyla uğraşıyorum. Her gün bir yalan söylüyor, yalanını ortaya koyuyorum, bozuluyor. 'Çık karşıma' diyorum çıkamıyor." dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin geçmişte ülkenin değerlerine, inancına dair söylediklerini vatandaşların televizyonlardan izlediğini aktaran Ağbal, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in de neye hizmet ettiğinin belli olmadığını kaydetti.

Ağbal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na ilişkin ise "Karamollaoğlu, Rabbim insanı doğru yoldan ayırmasın. Bir defa doğru yoldan ayrıldıysa artık iflah olmuyor. Esas bu ittifakın temeli Selahattin Demirtaş, PKK. Muharrem İnce aday oluyor, koşa koşa Edirne Cezaevi'ne gidiyor. Nedir bu acelen, yetişemediğin bir yol mu var? Ama niye? Orada oturuyorlar, 'Mevcut kazanımları, Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl kaldırırız', onun peşinde plan kuruyorlar. Peki Selahattin Demirtaş'ın arkasında kim var? PKK var. Bugün karşı karşıya kaldığımız tehlikeyi görüyoruz." diye konuştu.

"Üç aydır Türkiye ekonomisi üzerinde oyun oynuyorlar." ifadesini kullanan Ağbal, "16 yıldır bu işin içerisindeyiz, ekonomide ne, nedir bilirim. Son üç aydır bunların ağababaları plan kuruyorlar, ekonomi üzerinde ataklarda bulunuyorlar. Allah'a şükürler olsun, ekonomimiz sağlam, atlatırız bunları, yeter ki 24 Haziran'a varalım. 24 Haziran'da bunların ağababaları da cevaplarını alınca tekrar pusularına çekilecekler." dedi.
"Ekonomi ile ilgili olumsuz algı üretmeye çalışıyorlar"

Bakan Ağbal, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından da aynı oyunların oynanmaya çalışıldığını belirterek, yaşananlara rağmen alınan doğru kararlar sayesinde Türkiye ekonomisinin yüzde 7,4 büyüdüğünü ifade etti.

Türkiye ekonomisinin hızla büyümeye devam ettiğini vurgulayan Ağbal, şöyle devam etti:

"Son aylarda oynanmak istenen oyun çok basit. Vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar, ekonomi ile ilgili olumsuz bir algı üretmeye çalışıyorlar, sanki ekonomide sorunlar varmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Bunların arkasında batının birtakım medyaları var. Bu medyalar içeride, dışarıda bir araya gelmişler, sürekli Recep Tayyip Erdoğan'ın aleyhine haber yapmaya çalışıyorlar. Sosyal medya üzerinden mesajlar veriyorlar. Dolayısıyla bugün karşı karşıya kaldığımız durum bir tarafta milli, yerli, kökünü bu topraklardan alan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, arkadaşları, bu yola giden arkadaşlar, diğer tarafta da bu ülkede son 16 yıldır olanları yok etmek isteyen, yıkmak isteyen yıkım ekibi. Hükümet değişse ertesi gün tekrar bu ülkeyi IMF'ye teslim ederler çünkü onların bildikleri ekonomi IMF ekonomisi. İktidara geldiğimizde bunların batırdığı ülkeyi ayağa kaldırmaya çalışan bir IMF vardı. 2009 geldi, Sayın Cumhurbaşkanımız dedi ki 'Bir dakika, sözleşme bitti, borçları ödüyoruz, siz yolunuza, biz yolumuza, ülkemizi biz yönetebiliriz.' dedi."

Ağbal, o dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği, "IMF giderse bu ülke batar, biz yönetemeyiz" sözünü unutmadıklarına işaret ederek, "O zaman Sayın Cumhurbaşkanımız dedi ki 'Öyle bir yönetiriz ki öyle bir sorunları çözeriz ki ekonomide oluşan bu sıkıntılar da teğet geçer.' Ne oldu? 2010'dan sonra son 7 yılda Türkiye ekonomisi yüzde 6,9 büyüdü. Bütçe açıklarını 3'te 1'e düşürdük, borcu 3'te 2 oranında düşürdük. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak çok borcumuz yok, bütçe açıklarımız düşük. IMF'ye biz ders veriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Naci AğbalKonursu Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Konursu Belediyeydi Şimdi köy. Demek ki Belediye ile yönetim değil Muhtar ile devam.

Bakanımız Medya diyor da Hükümete karşı medya yok ki. O medya kimler.

Birde bayburt için bir yatırım para açıklamamış. Demek ki ihtiyaç yok.

Avatar
Suskun 6 yıl önce

Kork Allah tan korkmayandan..
Herkes kötü bir siz iyisiniz degil mi?
Senin ekonomin cok iyi olabilir sayin bakan, gel bir de millete bak, ayiptir yahu ayip, el insaf..

Avatar
40 Ceriden birinin torunu 6 yıl önce

Selamlar gardaslarim.
Evvela Demirtas ve partisinin politikalarini yanlis buldugumu ve tasvip etmedigimi onemle belirtmek isterim. Ancak bu ulkede kuvvetler ayriligi ve bagimsiz yargi ile bunun yerlesik kulturu olsa bakan bey boyle konusamazdi.Zira bu sahis bir cb adayi ve hukumlu degil, dikkat edin tutuklu.Yani suclu olduguna dair bir karar yok. Ha biz anayasa ve hukukun evrensel ilkelerini takmayiz derseniz unutmayin siz de mesruiyetinizi bu takmadiklarinizdan aliyorsunuz.
Unutmayin reisiniz sabikali biri oldugu halde once mv sonra cb olabildi bu ulkede. Simdi tutuklu adayi ziyaret eden diger adayi milliyetcilik hislerimizi kullanarak oy devsirme derdindesiniz, bu da nerden nereye geldigimizi gosteriyor, vayy bee.
Ayrica evin camdansa baskasinin evine tas atmayacaksin, misal biz cadir mahkemelerini, megri megrileri, osloyu, dolmabahceyi üç bes mehmet vb ifadeleri ve daha nicelerini unutmadik.
Ekonomiye gelmeyelim hic, yigidi muhtac ettiginiz soğan 7 TL olmus yaa daha ne konusuyorsunuz. Pardon o da cücük lobisiydi degil mi!?!

Avatar
Mehmet bey 6 yıl önce

Ula patetes olmuş 6 lira benzinle yarışıyor bildiğin patetes

Avatar
Tin li 6 yıl önce

'la kırk çeri seni pkk sevicisi seni hukukmus adamın terörist akittiginiz kanda bogulacaksiniz

Avatar
40 Ceriden birinin torunu 6 yıl önce

Tin li isimli kardesim uslubunun ve yaftalayici tutumunun sakilligini milletin takdirine birakiyorum. Evrensel hukuk, masumiyet karinesi, secme secilme hakki, kisi ozgurlugu ve guvenligi, insan haklari, temel hak ve hurriyetler senin icin bir sey ifade etmeyebilir lakin senin icin de bunlari savunurum merak etme. Sen "kan, bogulma, la" dedikce ben "adalet, huzur, baris, ozgurluk, kucaklasma ve insanlik" diyecegim. Evet sana ve bayagi uslubuna ragmen bunlari diyecegim.Zira herkes kendine yakisani yapar. Iftira yalan, otekilestirme ve yaftadan vazgecin dostum, bu memleket hepimizin, selametle vesselam.