AK Parti’den BGC’ye ziyaret

AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve milletvekili adayı Fetani Battal, Bayburt Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

AK Parti’den BGC’ye ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve ilde görev yapan basın mensuplarının katıldığı ziyarette Bayburt yatırımlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, “2002’den bugüne çok büyük yatırımlar geldi. Bayburt’un çehresi değişti. Bunu Bayburt’ta yaşayan bizler müşahade ediyoruz” dedi. 

Yumak, Bayburt’a son dönemde çok büyük yatırımlara imza atıldığını belirterek, “Geçtiğimiz hafta havaalanının açılış törenine hep birlikte katıldık. Yaklaşık 285 milyon TL’lik yatırım. Salyazı’nda inşa edilen havaalanına Bayburt merkezden 20 dakikalık mesafede ulaşacağız. Kış aylarında da problem yaşamayacağımız havaalanına kavuşuyoruz. Bunun devamında Arpalı-Akşar kestirme yolunun arasına askeri kışlamızı yapıyoruz. Sayın Başbakanımız da mitingde müjdesini verdi, tugay seviyesine çıkarılarak 3 bin 500 kişilik bir komando birliğimiz oluyor. Hastanemiz bir taraftan yükseliyor, şuan 9. Katı atıldı. Yapacağız, edeceğiz demiyoruz. 'Yaptık' diyoruz. Yine ‘yaparsa AK Parti yapar’ diyoruz. İnşallah hastanemizde yedek yataklarıyla birlikte 300 yatak kapasiteli modern bir hastanemiz olacak. 64 tane tek oda, diğerleri çift olan bütün odaları 5 yıldızlı otel konforunda olan hastanemizin yapacağız. Polis özel hareket merkezimiz bu yaza tamamlanıyor. 750-800’e yakın polis özel harekatçı yetişecek. Kültürhan projesi Türkiye’de ilk olan bir proje. O da Bayburt’un sosyal anlamda ciddi bir eksiğini kapatmış olacak. Kendi içinde fuaye alanları, sergi alanları olan, kütüphanesi çok geniş olan birinci sınıf bir sosyal alana sahip olacağız” dedi.

Bayburt’un dört bir tarafında hummalı bir çalışma olduğunu söyleyen ve 24 Haziran seçimlerinde yeniden Türkiye rekorları kırmak için destek isteyen Yumak, “Bizler nacizane tüm hemşehrilerimizden isteğimiz hem Cumhurbaşkanımıza, hem partimize aynı şekilde desteklerini devam ettirmeleri. Allah nasip ederse Cumhur İttifakı kapsamında Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2014’te Türkiye ikincisi olmuştuk, şimdi de inşallah Türkiye birincisi oluruz. Devamında milletvekilliği seçimlerinde de en iyi derecemiz 1 Kasım’da Türkiye üçüncülüğüydü. Bu seçimde de Allah nasip ederse Türkiye’de derece yaparız. Biz kurucu il başkanımız Fetani Battal hocamızla birlikte bu anlamda yaklaşık 1 aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Fetani hocamın bu anlamda toplumda geniş bir karşılığı var. Ben kendisine birleştirici güç diyorum. Toplumun bütün kesimlerini bir araya getiren bir büyüğümüz, kurucu il başkanımız. Önümüzdeki süreçte inşallah hem Fetani Battal hocamın elini Ankara’da güçlendirmiş oluruz, hem bizler daha güçlü oluruz. Bir de Allah nasip ederse Maliye Bakanımız sayın Naci Ağbal, yeni dönemde de Külliye’de üst düzey görev alır. Kendisinin göreve devam etmesiyle birlikte biz Bayburt olarak bir Bakan, bir vekile sahip oluruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Fetani Battal ise AK Parti’nin misyonu ve vizyonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti 2001 yılında doğduğunda uzun ince bir yola çıkan bir hizmet katarı idi. Kendisini öyle tanımlamıştı. 2002-2018 yılları arasında 16 yıllık iktidarında Türkiye’deki derin ve büyük dönüşüm hareketinin öncüsü oldu. Bu değişim ve dönüşüme destekleriyle, Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmalarıyla her zaman büyük bir güç olan milletimize şükran borçluyuz. Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğundan bugüne 16 yıllık bir mücadele veriyoruz. Adaletin tesis edilmesi ve yeniden büyük Türkiye’ye ulaşma sevdasında kalkınmayı gerçekleştirmek bir ideali vardı. Milli ve manevi değerlerimizi en tepede tutarak o değerlerle bir kimlik inşa ederek bir araya gelen insanların oluşturduğu hizmet hareketidir AK Parti. Bunun ne derece sahici ve gerçekçi hareket olduğunu milletimizin her geçen yıl artan desteğiyle ve Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmasının milletimize hizmet olarak yansımasıyla gerçekleştiğini de müşahade ediyoruz. Bu yürüyüşün misyonu, vizyonu 2071 vizyonuyla açıklanabilir. Orta ve uzun vadeli idealleri olan bir siyasi hareketin içinde yer almak bizim için her zaman övünç kaynağı oldu. AK Parti ailesinin içinde yer alan her fert hizmet hareketinin bir neferidir. Dolayısıyla biz teşkilat anlayışı olarak eskisi, yenisi olmayan bir hareket olarak birbirimizi tanımlarız.”

“24 Haziran seçimlerine son derece aşkla, şevkle, azimle çalışıyoruz”

“İlk yola çıktığımız 2001 yılından bu yana yolculukta bizimle yer alan arkadaşların son seçim sürecinde de aynı duygularla bizle beraber olduğunu gözlemliyoruz. Bunun ne derece önemli bir hadise olduğunu siyasetle uğraşan herkes bilir. Dolayısıyla bu şuur ve bilinçle milletimize açtığımız bağrımızı daha çok yaklaştırarak bu süreçte mücadele ediyoruz. Seçimin önemli bir seçim olduğunun hepimiz farkındayız. Yapılan anayasal değişikliğiyle Türkiye’nin yeni bir sistemi uygulayacağı 24 Haziran seçimlerinden sonra Adalat ve Kalkınma Partisi’nin iktiarıyla olacak olması en önemli hadisedir. AK Parti muhaliflerinin bozmak istediği yürüyüşte tam burada devreye giriyor. Onlar bu yeni sistemin ülkeyi nasıl bir noktaya götüreceğini kendi açılarına göre değerlendiriyorlar. Bizim heyecanımız bu değerlendirmenin milletimizin lehine faydasına ve Türkiye’nin güçlenmesine, daha sağlıklı bir yürüyüş gerçekleştirmesine vesile olacaktır. Kanaatimiz ve inancımız budur. 24 Haziran seçimlerine son derece aşkla, şevkle, azimle çalışıyoruz. AK Parti ailesi bir yumruk olarak bir araya gelmiş ve yürüyüşüne devam etmektedir. Allah kolaylık versin siyasi arenada bulunan tüm arakdaşlarımıza ve sonuçlarının da memleketimize milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız da 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerde milletin uyanık olması gerektiğini ifade ederek, "Türkiye abluka altına alınmaya çalışılıyor. Bu ablukanın atlatılması için sizlere büyük görev düşüyor. Bu konuda ben sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UYAN BAYBURT 6 yıl önce

BU SÖZLERİ SÖYLEYEN SAYIN İL BAŞKANI SEN BU LAFLARA İNANIYOR MUSUN BAYBURTUN GERÇEKLERİNDEN NE KADAR UZAKSIN BU MEMLEKETTE İNSANLAR EKMEKLERİYLE KORKUTULUYOR BASKI İLE OY ALIYORSUNUZ BAYBURTTA KİMSE HAYATINDAN MEMNUN DEĞİL SIRF İŞKURDAN 3 KURUŞ ALMAK İÇİN İNSANLAR SUSTURULUYOR AMA BİRGÜN KORKU DUVARLARI YIKILIR BAYBURT İKTİDAR PARTİSİNE EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERMESİNE RAĞMEN EN AZ OY VEREN TUNCELİ KADAR BİLE YATIRIM ALMAMIŞTIR HALA BAYBURT ŞAHLANDI MARTAVALLARIYLA BAYBURTLUYU KANDIRACAĞINIZI MI SANIYORSUNUZ BAYBURT BİTMİŞ ADETA KÖY GİBİDİR BU MEMLEKET 16 SENE SONRA KALDIRIMLA KANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR BU YAPTIĞINIZ BAYBURTA VE BAYBURTLUYA ZULÜMDÜR DİĞER ŞEHİRLERDE DÜNYA KADAR GELİŞME VAR BAYBURTTA HALA CUMHURİYET CADDESİNDEN BAŞKA YER YOK ONU DA ÖVE ÖVE BİTİREMİYORLAR ŞU KÜÇÜK BAYBURTU BİLE GÜZEL BİR ŞEHİR YAPAMADANIZ BURADAN SORUYORUM BAYBURTLU YİNE OY VERSE BİLE VİCDANINIZ RAHAT MI BU MEMLEKET ÜRETMİYOR ÇİFTÇİ KALMAMIŞ TARIM YOK İŞSİZLİK HAT SAFHADA HALA KANDIRMA ÇABASINDASINIZ

Avatar
M.T.K 6 yıl önce

tek bir soru; madem bu kadar yatırım yapıldı ve yapılacak neden nüfus düşerek vekil sayısı 1'e indi? yani neden hala göç veriyoruz?

Avatar
Gurbetçi 6 yıl önce

Bayburta içme suları kirli iken,hastahanede yeterli düzeyde doktor,profesyonel ekip,cihaz yok iken,iş imkanı yok iken,Bayburt sürekli göç verirken sizin konuşmalarınız,vaadleriniz bence boşşş