AK Parti yeni belde başkanlarını tanıttı

Bayburt AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Arpalı ve Gökçedere beldelerinin yeni parti başkanları tanıtıldı.

AK Parti yeni belde başkanlarını tanıttı
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Arpalı ve Gökçedere beldelerinin yeni parti başkanları tanıtıldı.

Beldelerde yapılan istişareler sonucunda Arpalı’ya belde başkanı olarak görevlendirilen Nahit Binbir ve Gökçedere beldesine görevlendirilen Miktad Şeker için parti binasında tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Tüm belirleme kriterler uygulandı

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, yeni başkanları belirlerken tüm  kriterleri uyguladıklarını kaydetti. Polat, Arpalı’da başkanlık değişiminin hızlı geliştiğini ve ilçede gerçekleştirilen istişarelerin ardından Nahit Binbir’i Arpalı AK Parti Belde Başkanı olarak belirlediklerini aktardı.

Gökçedere’de ise Türkiye’de çok istisna belde başkanı belirleme kriterlerinin tamamını uyguladıklarını belirten Polat, “Esnaf anketi, kadın anketi yaptık. Sivil toplum kuruluşlarıyla görüştük. Kanaat önderiyle görüştük. Muhtarlarla mahalle temsilcileriyle görüştük ve bu görüşmelerden bir sonuç elde ettik. Şimdiye kadar bu süreçte bende yarışta varım diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Miktad kardeşimin Gökçedere’yi sevenleriyle birlikte toparlayacağına, eski dönemlerimize ulaştıracağına inanıyorum” dedi.

Bu kararlara herkesin saygı duyarak katkı sağlaması gerektiğini ifaden Polat,  “Hepinizin bu kardeşlerimize destek vermelerini bekliyorum. Artık Miktad Şeker ve Nahit Binbir tek başına birisi değil. Beldede Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcileri. Bu onlara müthiş birde sorumluluk yüklemiş olacak. İki arkadaşımızın da beklentilerimize cevap vereceğine inanıyorum. Şimdiden her iki kardeşimize de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

"Şimdi çalışma zamanı"

Arpalı’nın yeni parti başkanı Nihat Binbir de burada yaptığı konuşmada, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gittiğim için mutlu ve gururluyum. Dünya 5’ten büyüktür diyerek dünya düzenine yön veren bir liderin yolundan gittiğim için gururluyum” dedi.

Binbir şöyle devam etti:

“Bu görevi bana layık gören parti büyüklerim, kardeşlerim ve bayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizin vermiş olduğunuz bu değere layık olurum. Şimdi çalıma zamanı inşallah 2023’e vurulmadık kapı, sıkılmadık el koymayarak, tüm hemşehrilerimize ulaşarak önümüzdeki seçimleri zaferle sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. Yolumuz budur, önemli olan ak davaya hizmet etmektir. Bütün bedenimle, yüreğimle hizmet edeceğime söz veriyorum.”

"Yorulmadan çalıacağız"

Gökçedere’nin yeni başkanı Miktad Şeker ise, konuşmasında dinlenmeden, yorulmadan hizmet için çalışacaklarını ifade ederek şunları dile getirdi:

“Canını milletin yolunda feda etmiş liderimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olmak bizler için en büyük gurur ve onurdur. Ülkemize, şehrimize, beldemize güzel hizmetler etmeyi inşallah rabbim bizlere nasip eder.”

Program, İl Başkanı Hacı Ali Polat ve Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya’nın belgeleri yeni başkanlara takdim etmesiyle son buldu. Toplantıya Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer ve çok sayıda partili de katılım gösterdi. 

Anahtar Kelimeler:
AK Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 4 yıl önce

Bayburt'ta yapılan atamalarda liyakat arayın porpili birakin

Avatar
reis 4 yıl önce

Bundan sonra Bayburtta siz finish .

Avatar
Velican 4 yıl önce

Senelerdir hep aynı kare bir zaman bel başkanı bir zaman il başkanı hep aynı yüzler. Sanki memlekette başka insan yok.

Avatar
Acem 4 yıl önce

Bayburt ta ak parti seçimlerde zorlanır.