AK Parti, seçim çalışmalarına hızlı başladı

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı seçim çalışmalarını başlattı.

AK Parti, seçim çalışmalarına hızlı başladı
Bayburt Postası - Erken seçim kararının açıklanmasıyla birlikte hemen harekete geçen AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Yönetimi ve parti mensupları ile birlikte 24 Haziran 2018’de gerçekleştirilecek olan seçimlerle alakalı ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Erken seçim kararıyla birlikte Bayburt teşkilatı olarak seçim çalışmalarına odaklandıklarını belirten Yumak, “Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız ve parti yönetimimiz  ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik ile coşkumuzu seçimlere taşıyarak 24 Haziran 2018 seçimlerinde büyük bir zafer elde edeceğiz” dedi.

Bayburt’ta seçim seferberliğinin başladığının altını çizen Yumak, “Ülke olarak tarihi bir viraja girmiş bulunmaktayız. 24 Haziran’da yapacağımız seçimlerle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kalıcı hale getirerek daha hızlı ve demokratik bir yönetim modeli ile dünyanın en büyük 10 devleti arasına girme yolunda büyük bir adım atmış olacağız. Bu bilinçle birlikte bütün teşkilatlarımız ve belediyelerimizle birlikte var gücümüzle çalışarak seçimlerden zaferle çıkıp bu başarıyı hep birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Seçim takviminin açıklanması ile birlikte doğrudan seçim çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Yumak, "Seçim Koordinasyon Merkezimizin yerini belirledik. Gerekli altyapı çalışmalarını başlattık. Kısa sürede tamamlayıp seçim çalışmalarını SKM’den gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiFatih Yumak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Vekilin biri göç etti. Sebebi Bayburt ta istihdam yok . Bayburt ta Vekil işsiz kalınca başka İle göç etti. Sayın Başkan tek vekil için çalışacak. Komik değil mi?

Avatar
TUHAF BAYBURT 6 yıl önce

VEKİL SAYISI DÜŞÜYOR BAYBURT DAHA ÇOK OY VERİYOR ANLAYAN VARSA ANLATSIN

Avatar
metin 6 yıl önce

merak ediyorum vekil sayısı bir e düşmesini nasıl izah edeceksiniz göçü önlemede neden önlem almadınız bayburt bunu hak ediyormu çok sebebi var saymakla bitmez insanları akpartili ve diğerleri benim adamım senin adamın ayırarak bu manzarayla sonunda karşılaştık inşAllah hayırlısı olur ne diyelim bizim elimizden bir şey gelmez

Avatar
Akpartili 6 yıl önce

Bayburt'lu olarak vekil sayısının 1 e düşmesine sevindim çünkü şahap kavcıoglu kimin sorunuyla ilgilendi hiçbirimiz göremedik derdimizi anlattigimızda yaparız ederiz dedi ama hiçbirşey yapmadı bari bizi umutlandırmasaydi çok iyi olmuş 1 vekil bile çok bayburta 5 yıldır halen yolları yapıyorlar çoruhun kenarına bi proje başlatmışlar yapıyorlar yıkıyorlar bidaha yapıyorlar siz bünyamin özbek e kurban olun bee hiç deilse halk ile iç içeydi..

Avatar
Ak yiğit 6 yıl önce

Hemen hainler çöreklenmiş laf salatasına başlamışlar yok demiryolu yok göç veriyormus Bayburt yapılan bu kadar işi görmeyip şikayet edenler bayburta ihanet ediyorlar inşAllah hastanemiz yollarımız tam yapilacak seçimden sonra

Misafir Avatar
ALOŞ 6 yıl önce @Ak yiğit

Eleştiriye tahammül edemeyenseniz "Hain" kendinizdir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
anadolu yakası bayburt platf-ist 6 yıl önce

sn yumak bey,ak.parti Trabzon il başkanı"asya karadeniz"tren hattı projesinin,
mayıs ayında ihalesi yapılacak,bu tren Erzincan-Kelkit-g.hane den Trabzon,a,
dolayısıyla Bayburt,projede yok,??,sizler bu devasa projeden neden haberiniz varmı-yokmu,??,aksi halde sn c.başkanı 2015 yılında söz verdiği halde,bu ne biçim
siyaset,sizleri anlamakta güçlük çekiyoruz,derhal tren platformu kurulmalı,yeter artık

Avatar
Acem 6 yıl önce

10 vekil olsa ne olur, bürokrat vekillerle bu işler yürümez, halktan uzak, duyarsız kartvizitlerine mv eklemek hevesiyle mv olanlar bayburt u bitirdi, geçmiş olsun

Avatar
Acem 6 yıl önce

Süper hızlısınız, politikalarınız sayesinde bayburt mv sayısı 1 e düştü, ver mehteri