AK Parti'nin yeni yüzünde Bayburtlu rüzgarı

Dün gerçekleşen AK Parti 5. Olağan Kongresi'nde adeta Bayburtlu siyasetçiler rüzgarı esti... İşte detaylar...

AK Parti'nin yeni yüzünde Bayburtlu rüzgarı
Bayburt Postası - Dün gerçekleşen AK Parti 5. Olağan Kongresi'nde adeta Bayburtlu siyasetçiler rüzgarı esti. Dün kongre devam ederken sıcağı sıcağına yaptığımız haberlerde Naci Ağbal'ın AK Parti'nin yeni yönetimine giren isimlerden biri olduğunu yazmıştık. 



Ağbal, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından kısa bir mesaj yayınlayarak; "MKYK üyeliğine seçilmemden dolayı tebriklerini ve iyi dileklerini ileten, dualarını esirgemeyen tüm kıymetli hemşehrilerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi. 

Ağbal, yeni yönetimde Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

50 kişilk MKYK listesine giren bir diğer Bayburtlu isim ise 7 haziran seçimlerinde Samsun'dan milletvekili seçilen Çiğdem Karaaslan oldu. Karaaslan'da yeni yönetimde Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak açıklandı.

Öte yandan AK Parti Merkez Disiplin Kurulunda da iki Bayburtlu isim göze çarptı. Son seçimde Ankara'dan meclise giren Prof. Dr. Vedat Bilgin ve İstanbul'dan seçilen Mustafa Yeneroğlu Disiplin Kuruluna giren isimler oldu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yerliceli 9 yıl önce

Bu seçilen Bayburtlu hemşerilerimiz acaba kaç Bayburtluyu bürokraside belli yerlere getirecek. Göreceğiz. Efsane Ülkü Güney gibi olabilecekler mi? inşAllah olurlar.

Avatar
fatih 9 yıl önce

Sayın editör 3 ismin bayburtlu olduğunu, bayburt hakkında konuştuğunu biliyoruzda Sayın Çiğdem Karaaslan hanımefendinin bayburtlu olduğuna dair hiçbir bilgi göremiyoruz kendi ağzından da duyamıyoruz. Bir özel röportaj yapsanızda kendi ağzından duysak iyi olur. Teşekkürler

Avatar
ABDULLAH-ALMANYA 9 yıl önce

KADİM ŞEHİR BAYBURT İÇİN "MİLAT " OLACAKTIR " BAŞARILAR DİLEĞİ İLE.
NOT:M.VEKİLİ BAYBURT ADAYLARI.1.SN NACİ AĞBAL.2 Cİ SN.MURAT AKKOYUN
LU GÜZEL OLUR.C.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.DISBURG

Avatar
EREN MUSTAFA 9 yıl önce

ne acıdır ki HİÇBİRİ bayburtta yaşamıyor ;(