AK Parti Gençlik Kolları kurban kesiyor

Bayburt AK Parti Gençlik Kolları, milletim ferasetine çarpıp yerle bir olan darbe girişimi dolayısıyla şükür kurbanı kesti.

AK Parti Gençlik Kolları kurban kesiyor
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti Gençlik Kolları, milletim ferasetine çarpıp yerle bir olan darbe girişimi dolayısıyla şükür kurbanı kesti.

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişimin milletin ferasetiyle pürkürtülmesinin ardından AK Parti Bayburt Gençlik Kolları il Başkanlığı şükür kurbanı keserek ihtiyaç sahibi ailelere et dağıttı. 

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Sevimli yaptığı açıklamada, "15 temmuz gecesi ülkemize büyük bir darbe girişimi oldu. Bu darbe girişimiminde insanımız şehit edildi ama verdikleri büyük mücadele sonucu bu darbe girişimi püskürtüldü. Tabi bu bizim bu noktada yaralılarımıza şehitlerimize vefa borcumuz vardı. Ülkemizin kaza ve badirelerden korunması için Allahu-Teala kaza ediniz kurban kesiniz diyor, sadaka verin diyor. Bizde bugün Bayburtlu gençler olarak aramızda topladığımız paralarla kurban kestik. Allah kabul etsin. İnşallah Allah memleketimizi milletimizi böyle badirelerden korur böyle günler yaşatmaz. Kurbanımızı ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz, rabbim bir daha bizleri böyle sınavlardan geçirmesin. Allah'ın izniyle ülkemiz güzel günler görecek" ifadelerine yer verdi.
 
Sevimli, yapılan kurban etkinliğinin her hafta düzenli olarak toplanan harçlıklarla Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlardan çekilin açıklaması yapılana kadar devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.