AK Parti'den Mustafa Ceceli konseri

AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı tarafından düzenlenen konserde Mustafa Ceceli sahne aldı.

AK Parti'den Mustafa Ceceli konseri
Bayburt Postası - AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı tarafından düzenlenen konserde Mustafa Ceceli sahne aldı. Gençosman Stadyumu'nda düzenlenen konserde coşkulu anlar yaşandı. 

Konser alanına partililerin alkışları ile giren Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal birer konuşma yaptı. 


Programda ilk konuşmayı yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal şunları söyledi:

"Bugün başka güzelsin Bayburt. Şen olasın Bayburt, hayır göresin Bayburt. Halkın Cumhurbaşkanı'na selam olsun. Selam olsun yeni Türkiye'nin Başbakanı'na. AK Parti, 13 yıllık bir siyasi parti olsa da, aslında asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. 1071’de Malazgirt ovasında Sultan Alparslan’ın  arkasında namaza duran, ellerini dua için semaya açan neferlerin hissiyatı neyse, bizim de hissiyatımız işte odur. Kudüs’e doğru yürüyen, Kudüs’ü bir barış şehri yapmak için ilerleyen Selahattin Eyyubi’nin  askerlerin  duyguları neyse işte bizim de duygularımız aynen onlardır. Bizler, Mohaç’taki, Kosova’daki hem şahadet şerbetini içmek, hem de zaferleri kuşanmak için sabırsızca bekleyen ecdadın torunlarıyız. Bizler, hep birlikte, Kurtuluş savaşımızda var olmak ya da ebediyen yok olmak onuruyla yaşamak veya onuruyla şehit olmak arasında seçim yapan kahraman Mehmetçiğin torunlarıyız."

"Biz asırlardır yürüyoruz" 

"Biz asırlardır yürüyoruz. Asırlardır, hem vatanımızı hem milletimizi, hem de elimizin ulaşabildiği tüm mazlumları korumak için gözetmek için, dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için mücadele veriyoruz. Biz kökü olmayan, ruhu olmayan, geçmişiyle irtibatlarını koparmış bir parti, böyle bir hareket asla değiliz. Bu harekette Abdulhamit Han’ın dirayeti; Fatih Sultan Mehmet’in kahramanlığı, Osman Gâzi’nin basireti; Nurettin Zengin'in cesareti, Sultan Alparslan’ın imanı vardır. Bu harekette merhum Adnan Menderes’in millet uğruna verilmiş canı vardır. Bu harekette hiç şüpheniz olmasın, eski başbakanlarımızdan Prof. Doktor Necmettin Erbakan’ın da alın teri vardır." 

"Durmak yok yola devam ediyoruz"

"Okyanus ötesinden gelen telefonlarla istifa edenleri, darbecilerin tehditlerine boyun eğenleri, darbecilerin getirdikleri haberlere inananları bugün hiç kimse hatırlamıyor. Ama Allah’a hamd olsun bu dava dimdik ayakta duruyor ve umutla geleceğe ilerliyor. Çok kıymetli hanımefendiler kapı kapı dolaştınız ve tarih yazdınız 07 haziranda'da tarih yazacaksınız. emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sevgili genç kardeşlerim sizler bu aziz milletin evlatlarısınız. Beraber yürüdüğümüz bu yolda siz gençlerin Türkiye'yi en yükseğe taşıyacağınıza canı gönülden inanıyorum. Gençler bizim aşkımız var, sevdamız var, bu millete bizim borcumuz var. Bunu ödemek için durmak yok yola devam ediyoruz."

Belediye Başkanı Mete Memiş'in gençlere öğütler verdiği konser programında Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise, 4 yıl boyunca Bayburt'a yapılan hizmetlerden bahsetti. Özbek, sağlık, ulaşım, eğitim, tarım yatırımlarından bahsettiği konuşmasında, MHP'ye de çattı. Özbek, MHP'yi 1999 yılında başörtüsüne sahip çıkmamakla suçladı.

Naci Ağbal ise, yaptığı konuşmada Bayburt'a yeni dönemde yapılacak hizmetlerden bahsetti. Ağbal, "Önümüzdeki dönem ekonomisiyle, köyleriyle, kültürü ve sanatı her yerden daha ileri gitmiş bir Bayburt hayal ediyorum. Üniversitesi öğrenci sayısını 15 bine çıkaracağız. Bayburt'a havaalanı getireceğiz hızlı tren getireceğiz. İlçelerimize yüksek okullarımızı kurduk. Bayburt'ta AK Parti döneminde yapılmış 50 yataklı bir hastanemiz var, 200 yataklı bir devlet hastanesi yapacağız" dedi.

Ceceli coştu, coşturdu

Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda gerçekleşen konserde Ceceli birbirinden güzel şarkılarını hayranları için söyledi.  Söylediği hareketli parçalarla stadyumu dolduran yoğun seyirci topluluğu tarafından büyük bir beğeniyle izlenen Ceceli, hayranlarına unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Konserde ayrıca Ceceli’ye Bayburt Grup İl Özel İdare Spor’un tribün taraftar grubu ‘Gadalar’ tarafından forma hediye edildi. Formayı giyen Ceceli konsere bu kıyafetle devam etti. Ceceli’ye ayrıca AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kaymak tarafından ehram kumaşından yapılmış kravat hediye edildi.

Konserin ilerleyen bölümlerinde seslendirdiği şarkılarla izleyicileri eğlencenin doruğuna çıkaran Mustafa Ceceli'ye katkılarından dolayı AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal tarafından Bayburt taşından yapılmış mini saat kulesi maketi hediye edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.