AK Parti'den 'bir oyuncak bir gülümseme' etkinliği

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla ’bir oyuncak bir gülümseme’ sloganıyla başlattıkları oyuncak kampanyası kapsamında toplanan oyuncakları çocuklarla paylaştı.

AK Parti'den 'bir oyuncak bir gülümseme' etkinliği
Bayburt Postası - Kahve Sokağı’nda kahvaltıda minikler ve aileleriyle bir araya gelen İl Başkanı Hacı Ali Polat, Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer, Gençlik Kolları Başkanı Osman Durğut ve teşkilat üyeleri, kampanya kapsamında toplanan oyuncak ve balonları çocuklara dağıttı.

İl Başkanı Polat, burada yaptığı konuşmada, çocukların her milletin geleceği ve güvencesi olduğunu söyledi.

Genç, yaşlı ve çocuk demeden her kesime ulaşmak için çabaladıklarını ifade eden Polat, çocukları hiç bir zaman unutmadıklarını kaydetti.

Bir ülkenin geleceği için çocukların çok iyi yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Polat şunları söyledi:

“Bir çocuğun yüzüne tebessüm kondurmak bizim dünyadaki en büyük kazancımızdır. Böyle bir organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençler, çocuklar bizim geleceğimiz. Sadece 1 Ekim’le yetinmeden kendi geleceğimiz için onların geleceğini iyi inşa etmemiz gerekiyor, iyi eğitim almaları gerekiyor. Devletimiz artık eskisinden çok daha güçlü. Özellikle toplumun bazı kesimlerinin sosyal devletin gücüne ihtiyacı var. O destek bugüne kadar geldiği gibi bundan sonra da gelmeye devam edecektir. Bizde siyasi parti olarak sürekli sizlerin yanındayız.”

Organizasyonu düzenleyen Gençlik Kolları Başkanı Osman Durğut ise, “İl Gençlik Kolları olarak 1 Ekim Dünya Çocuk Günü'ne yönelik başlattığımız ‘Bir Oyuncak Bir Gülümseme’ kampanyamız kapsamında pazar kahvaltımızı kardeşlerimizle yaptık. Palyaçomuzla ve oyun alanımızda eğlenceli anlar yaşayan kardeşlerimize oyuncaklanı teslim ettik. Programımıza katılım sağlayan İl Başkanımız Hacı Ali Polat, Kadın Kolları Başkanımız Dilek Atamer, İl Başkan Yardımcımız Yaşar Güneş, velilerimiz ve kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Organizasyonun düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen iş adamı ve Kahve Sokağı işletmecisi Muharrem Polat’a çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 


Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Paslanan Gözgüden Yansıyan Siret 4 yıl önce

Geliri olmadığından torpili de sevmediğinden iş hayatına atılamayan ve bu yüzden evlenemeyecek olan gençleri çokça ağlattınız.Bari çocukları sevindirin sayın ölüyiyenler...

Avatar
ali 4 yıl önce

ne söyleyeyim çocuklar sevinsinler anne ve babalar ağlıyor elektriğe zam geldi yüzde 12 enflasyon diyorlar yüzde 60 elektriğe 9 ayda zam gelmiş yazık nasıl geçineceğiz bilmiyoruz

Avatar
ALOŞ 4 yıl önce

Çalışanlara iş yok. İşsizlik sonucu göç var bunu AKP hiç umursamıyor. nasıl olsaoy verirler kuzu gibi